Mai­Kupon

Privát Örömfestés előképzettség nélkül! 3 órás privát festés olaj vagy akril technikával Budán 39.500 Ft helyett 31.500 Ft-ért, melyből most fizetendő 6.300 Ft.

3 órás privát örömfestés Budán - Egyéb kupon
Eredeti ár:39 500 FtElőlegben fizetendő:6 300 FtTeljes ár:31 500 Ft20% kedvezmény
2023. október 5.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

3 órás privát festés olaj, vagy akril technikával, előre egyeztetett időpontban. Az ár tartalmaz egy előzetes konzultációt, a festéshez szükséges minden eszközt, anyagot és opcionális méretű vásznat (technikához, tematikához igazítva): 30x40 cm, 50x 40 cm, 50x50 cm. Ezen kívül édes és sós nassolnivalók, kávé, tea, üdítő, illetve minőségi bor vagy pezsgő fogyasztását. Glutén- és laktózmentes opciókkal is! Akár angol nyelven is!

  A jó hangulatot a különleges, 100+ éves, kertes budai ház atmoszférája, és a lágy zene segíti elő.Az élményfestést vezeti: Körmendi Klára festőművész

"Körmendi Klára vagyok, festőművész. 2018-ban ragadtam először ecsetet egy hasonló foglalkozáson, mint amiket ma én is tartok. Felnőtt koromban vettem egy hajtűkanyart és váltottam az irodai munkából a festészet felé. Azóta rengeteget képeztem magam és pontosan tudom, milyen bármiféle gyakorlat, háttértudás nélkül elkezdeni festeni. Olyan instrukciókkal tudom segíteni a velem alkotókat, amiket én hiányoltam, és amiket magamtól kellett sok esetben megtanulnom. Korábban szerzett munka tapasztalatom során olyan kommunikációs és empatikus képességekre tettem szert, aminek köszönhetően az egyénre igazított útmutatással tudok segíteni, hogy biztos legyen a sikerélmény. Akár angolul is tartok festést. "

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltható 2023. november 30-ig.
 
A kupon megvétele után csak nézd ki  a Facebookon ( https://www.facebook.com/lamaisonobuda ) az események közül melyik csoportos festésre szeretnél elmenni és regisztrálj rá e-mailben az info@klarakormendi.com címen az eseményben leírtak szerint.  
 
Most fizetendő 6.300 Ft, a fennmaradó 25.200 Ft-ot a helyszínen a szolgáltatónak kell fizetni. 

A kupon tartalma:  3 órás privát örömfestés, 50x40 cm-es vászonra, étellel, itallal.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kétevezős Kft.
Telefon
Szolgáltatás helye
1035 Budapest, Hunor utca 15.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére