Mai­Kupon

Kategóriák

Próbáld ki, átváltoztatunk! Lepd meg párod vagy családod! Profi portfólió sminkmester és hajstylist segítségével, 400 db fotó Bakonyi Tibor profi fotóstól most 19.900 Ft-ért 120.000 Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Egy nő sosem lesz teljesen elégedett a külsejével, de egy profi portfólió azért már nagyon közel vihet hozzá!

Bakonyi Tibor fotósnál a legjobb kezekben vagy! Bízd magad olyanokra, akik ehhez a legjobban értenek. Profi csapat áll 4 órában rendelkezésedre a fotózás alkalmával, hogy egy igazi feledhetetlen érzéssel, mosollyal távozz, ami örök emlék lesz életed során, és amire szívesen emlékezel vissza.

Lássuk be, tükörben pózolva mobillal lehet csinálni egy-két képet a facebook profilodba, de az azért mégsem az igazi! A nyaralós képek már nem rosszak, általában van hozzájuk valami laza tengerpartos háttér, de ott meg kusza a hajad és a sminked sem az igazi. Az igazolványképeidről meg ne is beszéljünk! :)

 

 És akkor most eljött a te időd!!! Bízd a dolgot olyanokra, akik ehhez a legjobban értenek. Profi sminkes (sminkmester és hajstylist segíti átalakulásod), profi környezet, profi gép, profi utómunkálatok - és egy profi fotós, aki tudja, hogy hozza ki belőled a lehető legtöbbet. Ez az a szituáció, amikor nyugodtan rábízhatod magad  Bakonyi Tiborra, hogy megalkossa azt, amire mindig is büszke leszel majd!!!

Ha pedig karácsonyra meglepnéd a barátnőd, barátod, családod vagy netalán születésnapja, névnapja, évforduló közeleg, itt a megfelelő alkalom, hogy valami extrát kapjon tőled!

Hozd el kedvenc ruháidat, kiegészítőket, amiben szeretnél a kamera elé állni!

A szolgáltatóról

Bakonyi Tibor több, mint 10 éves fotós tapasztalatával, saját stúdiójával, nem létezik számára megoldhatatlan feladat. Minden megbízását szívvel és teljes erőbedobással vállalja, legyen szó divatról vagy családi portréról.

Igazi művészalkat: kritikus és önkritikus. Számára a fotózás nem kötelezettség, inkább életforma és önmegvalósítás. Igyekszik a témát egyszerű, letisztult valójában ábrázolni és elkerülni a torzításokat.

Referencia: bakonyiart.hu

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. március 11-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához időpont egyeztetés szükséges a +36/70-9444-037 telefonszámon.

A kupon tartalma:

400 db kép, ebből 5 db retusálva, smink és frizura elkészítése.

24 órán belüli időpont lemondás esetén a kupon teljesítettnek minősül, ettől korábbi lemondás esetén természetesen új időpont egyeztethető.

A kupon vásárlásával hozzájárul, hogy Bakonyi Tibor fotós promóciós referencia anyagként felhasználhatja az elkészült, retusált képeket.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bakonyi Photography
Cég
Művészeti Projekt Kft
Telefon
Szolgáltatás helye
1071 Budapest, Dózsa György u 6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére