Mai­Kupon

Kategóriák

Próbáld ki az egyik legősibb, legnépszerűbb és leghatékonyabb keleti gyógymódot! 60 perces Tradicionális Thai masszázs most bevezető áron 12.000 Ft helyett 3.490 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az egyik  legősibb, legnépszerűbb és leghatékonyabb keleti gyógymód a szerte a világon híres thai masszázs. A Thai Masszázs egyensúlyba hozza a test elemeit.
Ha az ember egészséges, az életenergia akadálytalanul áramlik a meridiánokban. A mértéktelen élet, az emocionális stressz, a gyengeség vagy a sérülés ezt a folyamatot megzavarja. A megrekedt energiát ismét nyugodt folyásba tudja hozni. Fokozza a szervezet védekező erejét, alkalmazható alvászavaroknál, ideges állapotokban, feszült állapotok, fájdalma enyhítésére. Serkenti a vér- és nyirokkeringést. A nyirok szállítja el a szövetekből az anyagcsere végtermékeit, amelyek részben túl nagyok, hogy a keringésbe visszatérjenek, részben a szöveteben sem tudnak tovább bomlani. A nyirokelvezetés az immunrendszer szempontjából nagy jelentőségű.

A többi masszázstól eltérően a thai masszázs abban is ülönbözik hogy úgynevezett szárazmasszázs, azaz az egyéb technikákkal ellentétben nem használnak hozzá olajat, krémeket.

Nem az izmokat, hanem az akupunktúrás pontokat ingerlik, pontnyomásos technikával. Az egész testen alkalmazott eljárásnak sajátos koreográfiája van, a másfél-két órás masszázs során minden testrészen végigmegy a masszőr, a lábujjaktól a fejük búbjáig. Nyújtó gyakorlatokat is tartalmaz, bár nem az izmokra hat. A masszőrök nemcsak tenyérrel és ujjhegyekkel, de térddel, talppal és könyökkel is masszíroznak. (Másnapra az erős nyomások hatására mégsem lesznek tele kék-zöld foltokkal, csak a megnövekedett energia és kitűnő közérzet marad.)
Nyugaton már szélesebb társadalmi rétegek életmódjába épült be a rendszeres masszázs. Megszokott dolog, hogy este nem (vagy nem mindig) egy pohár whiskyvel lazítanak hanem az annál sokkal egészségesebb és tartósabb hatású thai masszázzsal kényeztetik magukat az emberek.60 perces testmasszázs:

A masszázs a talajon elhelyezett matracon történik, könnyű, kényelmes ruhában, fekvő illetve ülő testhelyzetekben.
Az egész testen alkalmazott eljárásnak sajátos koreográfiája van, az 1 órás masszázs során minden testrészen végigmegy a masszőr, aki a tenyerén kívül a térdét, könyökét, talpát is használja. A masszázs rendkívüli hatékonyságát a különböző testrészek sajátos "kihúzásával", kiropogtatásával fokozzák.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. január 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akciós kupon 2016. január 29-ig felhasználható.

A kupon felhasználásához előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36/20/539-1774 telefonszámon, hétköznap ( hétfőtől péntekig ) 10 és 16 óra között lehet bejelentkezni.

A masszázs szalon nyitva tartása: H-P 13:00 - 21:00, szombaton igény szerint.

Lemondani a felhasználás előtt min. 48 órával lehet munkanapokon, egyéb esetben a kupont felhasználtnak tekintjük!

A lejárt kuponokat 1.000 Ft felár ellenében beváltja a szalon!

Happy Day masszázs & egészség 1023 Budapest, Török utca 5., 2 em 1 -es ajtó, 6-os kapucsengő 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Happy Day Masszázs Szalon
Cég
Gólyahír Medical Center Kft.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1023 Budapest, Török utca 5.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére