Mai­Kupon

Próbáljátok ki Magyarország legnagyobb gaming centerét! Gamerland családi élménynap, 4 fő részére, 5 óra játék most kedvező áron 30 000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Próbáljátok ki Magyarország legnagyobb gaming centerét!Nyomjatok egy FIFA bajnokságot az új generációs konzolokon, lépjetek be a Virtuális Valóság izgalmas világába vagy ragadjatok kormányt és képzeljétek magatokat F1-es pilóták helyébe az autószimulátorok üléseiben! Felhőtlen szórakozás az egész család számára.

Mi az a Gamerland?

Egy hely, ahova bármikor lejöhetsz a haverokkal gamelni egyet. Egy hely, ahol nem jön zavarba a személyzet, ha megkérdezed milyen FPS játékok vannak, vagy hogy hány hertzes a monitor. Egy hely, ahol minden úgy van kialakítva, hogy otthon érezhesd magad, miközben a látvány szinte leviszi a hajad. High-tech rendszer, hűségprogramok, változatos, az országban egyedülálló géppark és isteni kaják, ha úgy érzed lement a HP-d.

Apropó, gépek! Azt tudtad, hogy Gamerlandben profi számítógépek és konzolok (van mindből!) mellett, VR-t, arcade játékokat, versenyszimulátorokat, bootcamp szobát, foci arénát és még egy oktagont is találsz? Azt már csak félve tesszük hozzá, hogy nemzetközi mintára készült Esport Arénánkban Közép-Európában egyedülálló Samsung The Wall microLED-falon élvezheted majd házi versenyeinket, a magyar esport bajnokság döntőit és – reményeink szerint minél hamarabb – külföldi csapatok meccseit. Mit is mondhatnánk még?

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Gamerland családi élménynap, 4 fő részére, 5 óra játék kedvező áron 30 000 Ft-ért!

A kupon beváltásával 4 fő, 5 órát játszhat Gamerlandben.
Rendelkezésre állnak csúcs kategóriás PC-k, új generációs konzolok, arcade park, VR (időkorlát - maximum 30 perc/fő) és autóverseny szimulátorok (időkorlát - maximum 1 óra/fő).

Fontos!
Érkezés előtt mindenképpen foglaljatok időpontot online a www.gamerland.hu honlapon vagy az +36-30/014-1777 telefonszámon!
A VR (Virtuális valóság) 13 éves kor alatt nem vehető igénybe!

Kérjük, minden esetben jelezd, hogy a Maikupon oldalról jöttél.

Látogatáskor kérlek kinyomtatva vagy egy elektronikus eszközön hozd magaddal a kupont, különben nem tudod igénybe venni a szolgáltatást!

Beváltás helye: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. 2. ép. 4. lház. I. em

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Gamerland
Cég
Gamerland Group Hungary Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. 2. ép. 4. lház. I. em
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére