Mai­Kupon

Prof.Dr. Bagdy Emőke előadása -„A főnix effektus” címmel a Villányi úti Konferencia Központban 2022. február 21-én. (hétfő) 19:00 órakor. Jegyeket kedvezményesen 4.000 Ft helyett 2.200 Ft-ért vásárolhatsz. Ajándékozz kultúrát!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A főnix, a hamvaiból újjá éledő madár az újjászületés, megújulás szimbóluma. Jelen helyzetünkben a pandémiás krízis krónikus stresszállapotot tart fenn, és a vírus terjedési hullámai életfenyegetettségben tartanak. Ma már a „pandémiás kifáradás” orvosi diagnózissá vált, rendkívül gyakori.

Mit tehetünk, amikor látszólag nem tehetünk semmit? Ha kívül bezárult a lehetőségek köre, fordulj befelé és önmagadon kezdd el a változtatást, hogy azután a külső valóságban is használd és másoknak is átadhasd tudásodat, üzeni a pszichológia tudománya. Jelszó: túlélni, talpon maradni, újra kezdeni. Ezt a logikát követi az előadásom.Aki egységnyit csökkenti a distresszt, szorongást, agressziót, pánikot, de megháromszorozza az eustresszeket /vitalitás generátorokat/, az számíthat a főnix effektusra. A megújulás biztos bázisa a hit és a remény, vivőereje a szeretet.

Üzenet: „Mert egyszer béke lesz! De tarts ki addig lélek, védekezz!” (Radnóti)

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. február 21-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Prof.Dr. Bagdy Emőke előadása -„A főnix effektus” címmel a Villányi úti Konferencia Központban 2022. február 21-én. (hétfő) 19:00 órakor.

A kuponokat kinyomtatva vidd magaddal, A kuponokat az előadás előtt lehet beváltani a helyszínen.

Helyszín:  Villányi úti Konferencia Központ, 1114 Budapest, Villányi út 11-13.

A jelenlegi kormányrendelet értelmében az előadáson a maszk használata kötelező, és védettségi igazolvány nélkül látogatható az előadás.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Borbáth András ev.
Cég
Borbáth András Egyéni Vállalkozó
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Villányi út 11-13.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére