Mai­Kupon

Prof.Dr. Bagdy Emőke előadása -„A hit, remény, szeretet és megbocsátás pszichológiája" címmel a budai Tárogató Színpadon október 26.-án 19:00-kor. Jegyeket kedvezményesen 4.000 Ft helyett 2.800 Ft-ért vásárolhatsz.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Dr. Bagdy Emőke mindig is fontosnak tartotta a társadalommal folytatott párbeszédet, a lélektani ismeretek terjesztését, a szakmai közvélemény formálását. Média szereplései, ismeretterjesztő könyvei tették a hazai klinikai pszichológia királynőjévé. Bagdy Emőke mint ember titka a munka, a szorgalom. Nem ismeri a körülményeket, nem igényel feltételeket.Kedvenc tárgyai a kedves és fontos könyvei. Pozitív, és mindent azzá formál. Nem mereng az akadályokon, a megoldást keresi. Folyton mozgásban van, előre néz.
Múltja a művei, a számtalan betű, szó és mondat. Jelene az alkotás, és a jövője minden, ami megalkotható, felépíthető, elindítható szellemi, szakmai áramlat, kutatás vagy eszmei hatás.
Prof. Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, szupervízor, a pszichológiatudomány kandidátusa, professor emeritus

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. október 26-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Prof.Dr. Bagdy Emőke előadása - „A hit, remény, szeretet és megbocsátás pszichológiája" címmel a budai Tárogató Színpadon 10.26.-án 19:00-kor.

A kuponokat kinyomtatva vidd magaddal, A kuponokat az előadás előtt lehet beváltani a helyszínen.

Helyszín:  Tárogató Színpad (volt IBS Színpad), 1021 Budapest Tárogató út 2-4.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Borbáth András ev.
Cég
Borbáth András Egyéni Vállalkozó
Szolgáltatás helye
1021 Budapest, Tárogató út 2-4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére