Mai­Kupon

Professzionális szűrőcsomag tumormarkerrel, máj- és vesefunkcióval, köszvény szűréssel, további fontos vizsgálatokkal 1 főnek kedvező áron most 30 000 Ft helyett 24 000 Ft-ért a Budai Magánorvosi Centrumnál! Most fizetendő: 3 650 Ft!

Professzionális szűrőcsomag a Budai Magánorvosi Centrumban - Egészség kupon
Eredeti ár:30 000 FtElőlegben fizetendő:3 650 FtTeljes ár:24 000 Ft20% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Teljes vérkép, tumormarker vizsgálat, vizeletvizsgálat, diabétesz szűrés, gyulladások ellenőrzése, máj-, vesefunkció-vizsgálat, vashiány, pajzs-, hasnyálmirigy funkció, vesekőre való hajlam, köszvény szűrés.

A laboreredmények kiértékelését szakorvosok végzik, akik az eredmények ismeretében életmódtanácsokkal is ellátnak.

Teljes vérkép, tumormarker (CEA vagy PSA).A Budai Magánorvosi Centrum professzionális szűrőcsomagjával most megelőzheted a bajt, és teljes képet kaphatsz arról, milyen állapotban van a tested, van-e, amire jobban kell figyelned, vagy ami alaposabb kivizsgálásra szorul.

A tökéletesen felszerelt orvosi centrumban a legmodernebb műszereket használják, így bizonyos betegségek veszélyét már a kialakulásuk előtt képesek jelezni.

A tumormarker vizsgálatával például még a rák kialakulása előtt kiderül, hogy hordozzuk-e a betegségre való hajlamot, így a későbbiekben sokat tehetünk a daganat kialakulásának megelőzéséért.
A teljes vérkép és vizeletvizsgálat azt segít kiszűrni, fenyeget-e a diabétesz, de a vizsgálatok végére a különböző gyulladásokat is leleplezik az orvosok, amennyiben vannak.
A szakorvosok az eredmények ismeretében életmódtanácsokkal látnak el, és ha szükséges, azt is megbeszélitek, milyen további vizsgálatokra, kezelésekre lesz szükség.

Ha gyakran vagy ingerült, fáradt, sokat fáj a fejed vagy gyengélkedsz, akkor ez az ajánlat neked való, de ha jól is érzed magad, akkor is érdemes már most gondolni az egészségedre, mielőtt megtörténne a baj.

Magánorvosi Centrumunkban magas színvonalú egészségügyi ellátásban részesítjük pácienseinket, mindezt elegáns környezetben, a legmodernebb vizsgálati berendezésekkel.
A kivizsgálás és kezelés minden esetben a legújabb nemzetközi sztenderdek alapján történik.
A Budai Magánorvosi Centrum nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre, ezért alakítottuk ki a személyre szabott védőoltási programunkat is.

Ennek keretében fontos feladatunknak tekintjük a gyermekek kötelező és ajánlott védőoltásainak ismertetését.
Nemzetközi oltóközpontként is működünk, így bármely egzotikus, távolkeleti országokba történő utazáshoz szükséges kötelező és ajánlott oltást is megkaphatja Budai Oltóközpontban.
Intézményünkben tinédzser ambulanciát is üzemeltetünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a betegségek és problémák megelőzésére – egészségügyi és szexuális felvilágosítást is forduló fiatalokat.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Professzionális szűrőcsomag tumormarkerrel, köszvény szűréssel, máj- és vesefunkcióval és további vizsgálatokkal 24 000 Ft-ért!

Most fizetendő: 3 650 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizeti! A fennmaradó összeg akár egészségpénztári kártyával is fizethető!

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS szükséges a 10 számjegyű Maikupon kód megadásával a +36 1 794 3980 és a +36 1 445 0700 számon, e-mailben: info@budaimaganrendelo.hu, vagy online (budaimaganrendelo.hu, bmclabor.hu). 

A helyszínen kérjük, adja át a KINYOMTATOTT kupont a 10 számjegyű kóddal.
Egy vásárló max. 1 ajánlatot vehet saját részre, 1-et ajándékba. 1 vásárló csak 1 ajánlatot használhat fel.

Kérnénk kedves vásárlóinkat, hogy érdeklődjenek a megfelelő időpontról!

Laborvizsgálat minden korosztálytól (Csecsemő és kisgyerek): hétfőtől-péntekig 6:00-17:00 között, szombaton 6:00-11:00 között

Címünk:
1117 Budapest, Hunyadi János utca 19. (Savoya Park)
1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.
1133 Budapest, Kárpát utca 62-64 Hélia szálló területén található
Telefon: +36-1/794-3980 (Központi), +36-70/647-7811 (Savoya Park)
Email: info@budaimaganrendelo.hu
Web: www.budaimaganrendelo.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budai Magánorvosi Centrum
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1119 Budapest, Fehérvári út 82.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére