Mai­Kupon

Kategóriák

Profi szemhéj tetoválás alsó-felső most kedvező áron
39 000 Ft helyett 20 000 Ft-ért a Pinksmink és Dévényi Natália jóvoltából! Felhasználható: Győrben és Budapesten előre egyeztetett időpontban! Limitált darabszám!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az ajánlat tartalma:
Szemhéj tetoválás, alsó- felső: 39 000 Ft helyett, most kedvező áron 20 000 Ft-ért! LIMITÁLT DARABSZÁM 1 DB!Sminktetoválás

A sminktetoválást kezdetben a PUREBEAU Akadémián tanultam, amelyet kitűnő eredménnyel végeztem el. Majd Ausztriában folytattam tanulmányaimat, ahol sikeres szakvizsgát tettem sminktetoválásból, ennek a bizonyítványnak köszönhetően már az egész Európai Unió területén elismerik a szakképesítésemet. Ezt követően már a magam útját jártam és kerestem az új lehetőségeket a sminktetoválás terén, hogy végre kitörhessek a sminktetoválás “régi iskolájából”, amely annyira rányomta negatív bélyegét erre a szolgáltatásra, ami miatt olyan sok- sok évig nem fejlődött ez a szakma és annyian elfordultak ettől a príma megoldástól, ami ha jól van elkészítve egy igaz dísze, ékessége az arcnak, kényelmes, megkönnyíti a mindennapokat és megszépíti viselőjét.


Ezért lehet talán a legfontosabb információ rólam, hogy még mielőtt sminktetoválóvá váltam volna, sminkes voltam. Mára tényleg meggyőződésemé vált hogy a profi sminkes tudásomnak köszönhetek mindent amivel “különb” lehetek a sminktetoválásban. Sőt a mai tudásommal és rálátásommal egyenesen megtiltatnám hogy valaki sminktetoválást végezhessen sminkes végzettség és tudás nélkül! Micsoda paradox dolog, még a nevében is benne van SMINKtetováló, és nem tud sminkelni???!!!

A sminktetoválást a legmodernebb digitális, nagy precíziós kozmetikai tetováló géppel végzem, amely már nem tűvel és tűsapkával működik mint a hagyományos sminktetováló gépek, hanem egy egységet képezve, úgy nevezett zárt higiéniai modult illesztek a sminktetováló gépbe, amely tartalmazza a festék beviteléhez szükséges gamma sterilizált tűt. Így garantálva a maximális sterilitást, biztonságot és precizitást.

Fontos még elmondanom, hogy mindenből csak a legjobbat használom fel a sminktetoválás menete alatt, ilyenek a fájdalom és vérzés csillapító termékek, amelyeknek páratlan a hatékonyságuk. Az általam használt sminktetováló pigmentek végtelen színválasztékot kínálnak és természetesen minden Európai uniós előírásnak és szabványnak maximálisan megfelelnek, sőt a sminktetováló pigmentek Német egyetemi tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely kimondja hogy ezek nem allergizálnak!

Nagyon fontos hogy csak csúcsminőségű eszközökkel és gépekkel készítsünk sminktetoválásokat, de legalább ilyen fontos hogy mit tetováltatunk az arcunkra! Hiszen a sminktetoválás tulajdonképpen “csak” a felrajzolt forma kiszínezése. Ezért meggyőződésem hogy szerencsés párosítást találsz az én személyemben hiszen Okleveles Professzionális Sminkes vagyok és ez garancia arra, hogy ötvözve a Te elképzeléseddel, kívánságaiddal és az én szaktudásommal gyönyörű végeredményt kaphassunk.

Gondolj csak bele mindennap úgy kibújni az ágyból hogy az arcod már ragyog, bármilyen helyzetben, legyen az strand, uszoda, szauna, sport, te mindig ápolt vagy és a természetes szépséged tökéletesen kihangsúlyozott!

Amikor úgy döntesz hogy sminktetoválást szeretnél készíttetni, akkor vedd figyelembe összes általam fent leírt szempontot és tartsd szem előtt hogy bár tudom fontos az ár mindenben, de a sminktetoválásnál valószínűleg nem az olcsó lesz a jó. És mivel 3- 5 évig fogod viselni az arcodon, ezért győződj meg hogy a lehető legtöbbet és legjobbat kaphasd az áráért. Hiszen egy elrontott sminktetoválás óriási probléma és nagyságrendekkel többe kerül a javítása.

Amennyiben bővebb információt szeretnél a sminktetoválásról, vagy még bizonytalan vagy abban, hogy pontosan milyen lehetőséget kínál számodra a sminktetoválás, kérlek keress meg és egy személyes konzultáció alkalmával megpróbálok minden kérdésedre választ adni!

Fotók- Referenciák

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Felhasználható 2013. december 31.-ig, két helyszínen: Győrben és Budapesten!
Információ, bejelentkezés, időpont egyeztetés:
Dévényi Natália
Okleveles Professzionális Sminkes
Okleveles EU- szakvizsgával rendelkező Kozmetikai Tetováló
+36 30 3 714 700

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.Csak bankkártyás fizetéssel! Az akciót csak bankkártyás fizetéssel tudod megvásárolni!

MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 24 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
Pinksmink
Cég
Első Magyar Mikropigmentáló Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére