Mai­Kupon

Kategóriák

Pünkösdi hétvége Krakkóban! Útközben Zakopane, látogatási lehetőség Auswitzba és Wieliczkába. 3 nap 2 éjszaka 3*** szállodában reggelivel 39.900 Ft helyett 29.990 Ft. Most fizetendő 3.000 Ft.

Pünkösdi hétvége Krakkóban - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:39 900 FtElőlegben fizetendő:3 000 FtTeljes ár:29 990 Ft25% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Egy hosszú hétvége alatt teljesen kikapcsolódhatunk feltöltődhetünk, utazásunk során csodaszép tájakon járunk és világhírű nevezetességeket keresünk fel. A bájos krakkói óvárosban egybeforr múlt és jelen; a házakat, tereket járva visszaléphetünk a középkorba, ám ezzel egy időben élvezhetjük a város mai hangulatát, a lengyel vendégszeretetet, és a különleges konyha remekeit. Az októberi hosszú hétvége kiváló alkalom a kirándulásra, városlátogatásra, ha Krakkó belvárosának megismerése mellett van kedvük ellátogatni a híres Wieliczkai sóbányába és Auswitzba, három nap alatt három UNESCO világörökségi helyszínt is felkereshetnek!Az akciós utazás programja:

1. nap: Reggel indulás Budapestről, folyamatos utazás a Felvidék gyönyörű tájain keresztül Lengyelországba rövid pihenőkkel. Útközben rövid fotószünet az Árva folyó fölé emelkedő sziklaszirten épült Árva váránál. Kora délután érkezünk az UNESCO világörökségi címmel kitüntetett szépséges Krakkóba, ahol közös séta keretében megtekintjük az óváros legfontosabb nevezetességeit: a középkori Európa legnagyobb főterét (Rynek), a hajdan itt pezsgő életet folytató polgárok és kereskedők találkozóhelyeként szolgáló árkádos Posztócsarnokot, a Mária-templomot, amelynek tornyából a tatárjárás emlékét őrző harsona szó hangzik minden órában, és fő ékessége a kiemelkedő jelentőségű nürnbergi művész, Veit Stoss 15. századi, gazdagon faragott főoltára. Sétánk második részében elsétálunk a Barbakánhoz, a Flórián-kapuhoz, és a Collegium Maiushoz, Krakkó híres egyetemi épületéhez, többek között a híres lengyel csillagász Kopernikusz is tanult. Szabadidőt követően este a szállás elfoglalása Krakkóban.

2.nap: A reggelit követően visszaindulunk a belvárosba és bejárjuk a zsidónegyedet (Kazimierz városrész), valamint az egykori koronázóváros történelmi központját, a Várnegyedet, amely a XVII. századig a királyok koronázási és temetkezési színhelye volt: Királyi palota (Wawel) és a Székesegyház (itt nyugszik többek között Szent Hedvig, Nagy Lajos királyunk lánya, Báthory István lengyel király, erdélyi fejedelem). A nap további részében szabadidő, illetve fakultatív programként látogatási lehetőség a Krakkótól 70 km-re található Auschwitz – Birkenau emlékhelyen. A 3 órás program során magyar nyelvű tájékoztató segítségével ismerhetjük meg az Ausscwitz-i anyatábor és Birkenau koncentrációs táborának eredeti helyszíneit, a II. világháború és a holocaust borzalmait tényszerűen bemutató kiállításokat. Semmilyen más tájékozódáshoz, tisztelgéshez nem fogható a személyes látogatás élménye, emlékezete, a méltó megemlékezés az áldozatokra. Az emlékhely 1979 óta UNESCO világörökségi helyszín. Este rövid szabadidő Krakkó belvárosában, majd éjszaka a szálláshelyünkön.

3. nap: A reggelit követően hazaindulásig szabadidő, vagy fakultatív programlehetőségként (korareggel!) kirándulás Wieliczka-ba, Európa leghíresebb, több mint 800 éves, magyar vonatkozásokkal is bíró sóbányájába. Az UNESCO világörökség részét képező A közel 3 órás program alatt lenyűgöző világ tárul elénk, 135 méterrel a föld alatt csodálhatjuk meg a sóból kivájt folyosókat, termeket, a víz és levegő formálta változatos sókristály alakzatokat. A bányán keresztül haladva sószobrok, a só által kialakult páratlan képződmények, és a munkafolyamatot illusztráló viaszfigurák kísérik utunkat, végül pedig megtekintjük a világ legnagyobb földalatti templomát a Szent Kinga kápolnát, amelyet sóból faragott padló és hatalmas sókristályokból összeállított csillárok díszítenek.
Útközben hazafelé megállunk a Magas-Tátra központjában, Zakopaneban, amely Lengyelország legmagasabban fekvő városa. Rövid sétát teszünk a több, mint 2000 méter magas csúcsok között meghúzódó, kitűnő klimatikus adottságokkal rendelkező városban, lesz lehetőségünk gyönyörködni a tradicionális gorál faházakban, hangulatos utcácskákban, vagy válogatni a helyi piac portékái közül és megkóstolhatjuk a messze földön híres sajtokat is. Hazaindulás Budapestre a délutáni órákban.
Visszaérkezés Budapestre a késő esti órákban.
A program sorrend változásának jogát fenntartjuk.

A részvételi díj tartalma egy főre: 

- autóbuszos utazás

- 2 éjszaka szállás 3*** szállodában

- büféreggeli

- magyar nyelvű csoportkísérő

- idegenvezetés

Egyágyas felár: 9.300 Ft/fő

Kötelezően külön fizetendő 1,5 % kötelező útlemondási biztosítás.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. április 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás dátuma  2016. május 14-16. 

Most fizetendő 3.000 Ft, a fennmaradó 26.990 Ft-ot az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Irodában kell fizetni.

Fakultatív programok és a belépőjegyek külön fizetendők:

 - Az Auschwitz-i fakultatív program részvételi díja 4.500 Ft/fő, ami az utazási irodában fizetendő. Maximum résztvevői létszám 30 fő.
Belépőjegy és helyi idegenvezetés: ingyenes, azonban kötelező helyi idegenvezetőért és mikrofonért 35 PLN/fő fizetendő, amelyet a buszon kell odaadni az idegenvezetőnek 
- A wielickai sóbánya fakultatív program részvételi díja: 3.500 Ft/fő, ami az utazási irodában fizetendő. Maximum résztvevői létszám 35 fő.
Belépőjegy és helyi idegenvezetés: Felnőtt jegy 49 PLN/fő, gyermek és 26 év alatti diákjegy (érvényes igazolvánnyal) 32PLN, és a kötelező helyi idegenvezetőért 20 PLN/fő fizetendő egységesen, amelyet a buszon kell odaadni az idegenvezetőnek
Baleset-Betegség-Poggyász biztosítás irodánkban kedvező áron köthető.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Vevőtájékoztató: Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. 

A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537) 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére