Mai­Kupon

Ragasztható táblamatrica 5 darab krétával, 45 x 200 cm 1.790 Ft-ért. Krétával írható fólia, melyet saját méretre szabhatsz, bárhova ragaszthatsz.

Ragasztható tábla matrica 5 db krétával - Termékek kupon
Utánvételes Akció
Eredeti ár:3 990 FtKedvezményes ár:1790 Ft55% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Sokszor gondot okozott az üzenet küldés, gyermeked rajzolgatása a falon, szekrényen?

Akkor most ne habozz tovább és vásárold meg ezt a méretre vágható speciális matricát, melyre krétával tudsz írni, rajzolni. Újra és újra........

 Öntapadós tábla matrica  egy nagyon praktikus és kreatív termék, minden korosztály számára tökéletes.

A termék öntapadós, így könnyen felhelyezhető falfelületre, szekrényre, vagy bármilyen más sima felületre. Ezen kívül pedig a tekercs hátoldalán található jelölések segítségével akkora méretre vághatod, amekkorára szeretné. A fekete tábla felületre krétával lehet írni vagy rajzolni, de szivaccsal vagy ronggyal ezek bármikor letörölhetőek és újraírhatóak. A gyerekek rajztáblának, a felnőttek személyes üzenetek, emlékeztetők írására használhatják.

A termék mellé 5 db kréta is jár.

Egy ív mérete: 45cm x 200cm

Csomag súlya: 0.2 kg 

Az ajánlat feltételei

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 1.880 Ft.

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és szállítást: 1.790 Ft +  1.880 Ft.

Szolgáltató
Hoppline Kft.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére