Mai­Kupon

🚌 Rajzfilm-stúdió, Játék múzeum, Naiv múzeum, Cifra Palota és Vadaskert, nem csak gyerekeknek - Kecskemét. Egynapos buszos kirándulás augusztusban 1 főnek 8.990 Ft helyett 4.990 Ft. Most fizetendő 750 Ft.

Kecskemét - buszos kirándulás - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:8 990 FtElőlegben fizetendő:750 FtTeljes ár:4 990 Ft44% kedvezmény
2021. július 30.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Kecskemét, több mint hat évszázados múltra tekint vissza. A „hírös város” az elmúlt években soha nem tapasztalt mértékben fejlődött. Világhírű az itteni rajzfilmgyártás, nemzetközileg is elismert zenei és zománcművészeti alkotóműhelyek működnek a városban. Gyönyörű épületei régmúlt korokról regélnek, múzeumai, galériái jelentős értékeket hordoznak. E hangulatos alföldi várossal ismerkedünk meg kirándulásunk során.Az utazás programja:

Indulás a Blaha Lujza térről 8 órakor, egy pihenőt tartunk útközben. Kecskemétre érkezvén először megtekintjük a Rajzfilmstúdiót. 1971 óta vezeti a magyar rajzfilm gyártást hazánkban, Magyarország egyik vezető animációs filmes műhelye. Generációk kedvencei születtek itt, mint a Vizipók csodapók, a Mesék Mátyás királyról, vagy a Magyar Népmesék című sorozatok. A program a stúdió és a rajzfilm-készítés bemutatásából, valamint filmvetítésből áll, emellett lehetőség van a 3D-s műhely és munkaszobák megtekintésére is. A stúdió az önálló alkotások mellett számos nemzetközi produkció gyártásában vett részt, közülük hármat később Oscar-díjra is jelöltek. A program körülbelül másfél órás. Belépő: felnőtteknek 1.200,- Ft/fő. nyugdíjasoknak 950,- Ft/fő.

Stúdiólátogatás után felkeressük a Szórakaténusz Játék Múzeumot. Régi játékok és gyerekkönyvek, valódi bűvészeszközök, a világ számos tájáról származó népi játékok, képek, filmek, fényjátékok láthatóak a felújított állandó kiállításban.

Lehetőség lesz a közvetlen mellette levő Naiv Művészek múzeumának megtekintésére is. Kiállítóterei a képzőművészet sajátos világába vezetnek. Az itt látható képek és szobrok a legkülönfélébb anyagokból és technikákkal készültek.

Múzeumok megtekintése után elsétálunk Kecskemét leghíresebb épületéhez a Cifrapalotához. A Márkus Géza által tervezett szecessziós stílusú Cifrapalota Kecskemét város egyik legfigyelemreméltóbb épülete. Jelenleg kiállítóhelyként látogatható. Különleges atmoszférájának megteremtésében elsősorban a mennyezetét ékesítő nyolc páváról ismert díszterme és hangulatos belső udvara játszik szerepet. Kombinált belépő a három helyszínre: kb. 2.500,- Ft/fő.

Napunk utolsó részét a Vadaskert bejárásával töltjük. A vadaskert megnyitásakor elsősorban a hazai vadak és az őshonos magyar háziállatok bemutatását tűzte ki célul, majd a dinamikus fejlődés eredményeként felépült - többek között - a tigrisház, a nagymacskaház, a szurikáták ketrece, a medveház, a röpde, a felújított madártavon különféle récefélék élnek együtt. Ma már elmondható, hogy a vadaskertben minden kontinens képviselteti magát állataival.Belépő: csoportos felnőtt 1.200,-Ft/fő.

Visszaérkezés Budapestre 20 óra körül.

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. augusztus 25-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja: 2021. augusztus 25. (szerda)

Most fizetendő 750 Ft, a fennmaradó 4.240 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Az utazással kapcsolatban mindenkinek saját felelőssége, hogy megfeleljen az éppen aktuális kormány előírásoknak, feltételeknek. (oltási igazolvány). Kérjük erről még az utazás előtt tájékozódjon.

Találkozás: 7.30 órától a Blaha Lujza téren,  Corvin áruház előtt

Indulás: 8.00 órakor

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256.

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére