Mai­Kupon

Kategóriák

Reális és irreális kalandozások sci-fi könyvcsomag most 27000 Ft helyett 4740 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

 Szeretsz elmerülni kitalált világokban? Nem félsz a hátborzongató történetektől? Most 82 % kedvezménnyel, mindössze 4740 Ft-ért tiéd a könyvcsomag!Reális és irreális kalandozásokra hívnak ezek a könyvek. Ha szereted a sci-fit, fantasyt vagy szívesen olvasol izgalmas krimiket, akkor ez a hat könyv Téged vár!

"Két hete a legénység egy óriási háló Chironex fleckerit húzott a fedélzetre: tengeri darazsakat. Jobban mondva, valami olyasmit, amiről azt hisszük, hogy az lehetett. Nagy hiba volt a zsákmányt nem azonnal visszaengedni. Ehelyett kinyitották a hálót, és ezzel több tonna vegytiszta mérget szabadítottak a fedélzetre. Néhányan a legénységből azonnal meghaltak, mások csak később, amikor a hajszálvékony, több méter hosszú csápok már behálózták az egész hajót. Ráadásul aznap esett az eső, és mindenhová szétmosta a medúzák részeit. Senki sem tudja megmondani, hogyan került az ivóvízbe, de az Anthanea gyakorlatilag szellemhajóvá változott. Azóta óvatosabbak a halászok, és védőruhát is vesznek, de ez mit sem változtat az általános helyzeten. A halászflották mára világszerte hal helyett mérget merítenek."  (Frank Schätzing: Raj)


A könyvcsomagban található hat könyv címe:

  • Raj
  • Csontszüret
  • A Highgate temető ikrei
  • Budapest protokoll
  • Csúszkáló valóságok
  • Mássászületés


A hat könyv ára a Maikupon vásárlói részére mindössze 4740 Ft.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. október 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A könyvek Budapesten a Könyvudvarban (V. ker. Múzeum krt 7.), vagy országosan több mint 3000 átvételi ponton (posták, Pick Pack Pontok) vehetők át, illetve házhoz szállítás is kérhető.

A szállítási díjat 5000 Ft felett átvállaljuk, így ha két kupont vesz, vagy honlapunkról a könyvcsomag mellé más könyveket is rendel összesen 5000 Ft értékben, akkor nincs szállítási költség!

Külön kedvezmény a Maikupon vásárlói részére, hogy házhozszállítás esetén is már 5000 Ft felett ingyenes a szállítás!

Könyvudvaros átvétel esetén nincs szállítási költség, átvételi pontoknál 690 Ft, a házhozszállítás esetén pedig 990 Ft a szállítás díja.  A szállítási díjat az átvételi helyen, illetve a futárnál lehet fizetni.

A kupon beváltásának menete

A honlapon történő megrendelés után vehetők át a könyvek a Könyvudvarban, vagy a kért átvételi ponton.

Az alábbi linkre kattintva tegye kosarába a könyvcsomagot, majd a Pénztárhoz gombra kattintva jut a megrendelési oldalra. A szállítási adatok megadása után a megjegyzés rovatba másolja be az e-mailben kapott kuponkódot, hogy jóvá tudjuk írni a kedvezményt és az esetleges postaköltséget levonni.

http://konyvudvar.net/olcso-konyvek/fantasy-sci-fi/a-konyv-realis-es-irrealis-kalandozasok

A Könyvudvarban a könyvek átvehetők a megrendelés beérkezésének napjától, fizetős átvételi pontokra a csomagot a megrendelés beérkezését követően két munkanapon belül szállítjuk.

Könyvudvar címe és nyitva tartása:

V. ker. Múzeum krt 7. Astoria metró megállótól 1 percre, az átjáróház udvarán

H – P 10:00-től  18:00-ig SZ 10:00-től 14:00-ig.

Telefon: 061-3383648

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Rittler-Jajczay Bt
Weboldal
Szolgáltatás helye
1053 Budapest, Múzeum krt 7.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére