Mai­Kupon

🚌 Reggeli Lipóton – a megújult Mosoni vár, Győr, Munkácsy kiállítás. Egynapos buszos kirándulás január 29-én. A kirándulás 1 főnek 12.990 Ft helyett 8.990 Ft, most fizetendő 1.350 Ft.

Kisalföldi élménynap busszal 1 főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:12 990 FtElőlegben fizetendő:1350 FtTeljes ár:8 990 Ft31% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Mai programunkat egy finom reggeli elfogyasztásával kezdjük Lipóton. (egy édes, és egy sós péksütemény teával) Közben betekintést nyerhetünk a Lipóti Pékség mindennapjaiba. A Látogatóközpont egyik leglátványosabb eleme az üveggaléria, ami úgy lett kialakítva, hogy az ide látogató vendégek figyelemmel kísérhessék a kenyerek és péksütemények látványos útját a liszteszsáktól egészen a csomagolásig.
Innen Mosonmagyaróvárra utazunk, ahol a megújult magyaróvári várral ismerkedünk. A kiállítás szerkezete három lábon áll, követve a vár történetének és funkcióváltásainak fő állomásait, az építéstől napjainkig. A három traktus a felújított vár földszinti termeiben, az építészeti adottságokat kihasználva, térben is jól láthatóan elkülönül. A bemutatás tárlatvezetéssel történik, és filmvetítés is kiegészíti.

Győri látogatásunk apropója egy egyedülálló kiállítás. A kiállítás, mely a legnagyobb magyar festőként élő Munkácsy Mihály páratlanul gazdag életműve előtt tiszteleg, megismételhetetlen élményt adva mindazoknak, akik ellátogatnak az Esterházy-palota kiállítására, mely az évtized időszakos kiállítása Győrben. A kiállítás átfogó képet nyújt Munkácsy Mihály festészetéről, hisz a korai képektől kezdve a drámai erejű alkotásokon, a barbizoni ihletésű tájképeken és a szalonképeken át a nevezetes Krisztus trilógiához készült előtanulmányokig a Mester minden művészi korszaka képviselteti magát az anyagban. Az anyagban olyan emblematikus művek is helyet kaptak, mint az Ásító inas egészalakos változata, vagy a Krisztus Pilátus előtt vázlata. A látogatás után rövid gyalogos városnézéssel zárjuk kirándulásunkat.

Várható visszaérkezés Budapestre 19 óra körül.

 

Egyéb költségek:

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Belépők: kb. 4.000,- Ft/Fő. (Az ár tartalmazza a reggelit is)

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. január 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2022. január 29.

Most fizetendő 1.350 Ft, a fennmaradó 7.640 Ft-ot az utazást szervező irodának kell fizetni.

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Találkozás: 6.30 órától a Népliget, Planetárium mellett

Indulás: 7.00 órakor

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256.

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére