Mai­Kupon

Rendezvény fotózás most 50.000 helyett csak 30.000 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Egy bál vagy egy party esetében a képek nagyon fontosak, hiszen feledhetetlenné teszi a legjobb pillanatokat. Nincs is jobb, mint visszanézni ezeket a képeket. Válasszon profi fotóst a rendezvénye megörökítésére! 

A fotósról

 

Gasparik Csaba  28 éves. A Práter utcai fotósiskolát végezte el. Egyéni látásmódja kiváló képeket eredményez.Izelítőt a fotóiból itt találhat:

 

http://foto.trigonco.hu

 

A csomag tartalma:

 

  • Fotókészítés bálon, partin a rendezvény teljes ideje alatt. Pillanatfelvételek a résztvevőkről, díszvendégekről, köszöntőt mondókról, vendégművészekről és a hangulatról.
  • Készül kb 500 fotó, amelyekből válogatás-retusálás után átadásra kerül  a megrendelőnek  150-200 db fotó DVD-n teljes felbontásban nyomdai felhasználásra alkalmas formátumban

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupont előzetes egyeztetés után lehet felhasználni. Kiszállási díj Budapesten és 20 km-es körzetében ingyenes. Egyéb helyekre 50 Ft/km, melyet a kupon ára nem tartalmaz.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Trigon Kft
Cég
Trigon Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére