Mai­Kupon

Rendkívüli kupon akció, most 70% kedvezmény a H-Dent Budapestnél! Szájrák szűrés + Panoráma röntgen + Fogászati konzultáció + Személyre szabott kezelési terv elkészítése, mindez 5 000 Ft helyett most csak 1 499 Ft-ért!

Szájrák szűrés+röntgen+konzultáció+kezelési terv CSAK 1499 Ft-ért! - Egészség kupon
Eredeti ár:5 000 FtElőlegben fizetendő:300 FtTeljes ár:1499 Ft70% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Akciós csomagajánlatunkkal nemcsak hosszú távon igyekszünk megóvni fogai egészségét, de részletes vizsgálattal, panorámaröntgennel derítjük fel a nem látható problémákat, melyek a későbbiek folyamán egyrészt komoly gondokat okozhatnak egészségét illetően, másrészt anyagilag lényeges megterhelést jelenthetnek, ha nem cselekszünk idejében.

Mivel sokan már csak akkor fordulnak fogorvoshoz, amikor látható a fogprobléma vagy érezhető a fájdalom, most ezzel a hihetetlenül kedvező csomagajánlattal szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy elkerüljék a későbbi nehézségeket.A kupon megvásárlóinak az alábbi ÖSSZES vizsgálatot biztosítjuk Budapest egyik legmodernebb eszközökkel felszerelt rendelőjében:

- Szájrák szűrés: Rendkívüli mértékben emelkedett az elmúlt időszakban a szájüregben és környékén előforduló, rosszindulatú elváltozások száma. Bár a sajtó viszonylag ritkán említi, mégis sajnos az élmezőnyben található hazánk a szájrák előfordulása és a halálesetek tekintetében.
Dr. Márton Ünige doktornő alaposan, minden részletre kiterjedően átvizsgálja a nyelvet, a szájüreget és környékét, hogy felderítse, van-e valamilyen kóros eltérés ezeken a területeken. A vizsgálat teljes mértékben fájdalommentes, így a fájdalmat kevésbé elviselőknek sem kell tartania ettől a vizsgálattól.

- Digitális panoráma röntgen elkészítése: A pontos diagnózis felállításához elengedhetetlen a röntgenfelvétel készítése. A panoráma röntgen egy olyan képalkotó technológia, amely segítségével egyszerű és gyors módon kaphatunk képet az alsó és felső állcsontról. A röntgenfelvétel megkönnyíti a legmegfelelőbb diagnózis felállítását, melyet egy erre elkülönített röntgen-szobában elvégzünk. A folyamat során nem kell tartania káros mértékű sugárzástól, a felvételt biztonságos körülmények között végezi mindig mosolygós asszisztensünk. Az elkészült röntgenfelvétel a jelenlegi akciós ajánlatban nem elvihető, így az jelen esetben az állapotfelmérés és diagnózis felállítását szolgálja, így az a fogászatunkon marad.

- Fogászati konzultáció: az elkészült röntgenképet a kezelőszék monitorára vetítve Önnel együtt végzi a doktornő annak kiértékelését, így Ön nemcsak szóban hallja az információkat, hanem a képen is láthatja fogai, állcsontja állapotát, az esetleges elváltozásokat. Kérdéseire készséggel válaszol a doktornő és számos hasznos jó tanáccsal ellátja fogai épségének megvédése érdekében.

- Személyre szabott kezelési terv elkészítése: a konzultáció során talált esetleges elváltozások és fogproblémák kezelését illetően a doktornő részletes kezelési tervet készít az Ön állapotának megfelelően. Ez az Önre szabott kezelési terv tartalmaz minden olyan jövőbeni javasolt kezelést, vizsgálatot, melyet a doktornő szükségesnek lát egészsége megőrzése érdekében. A kezelési terv birtokában Ön dönthet arról, visszalátogat-e hozzánk egy későbbi időpontban és a szükséges kezeléseket elvégezve biztosítja-e fogai, szájürege egészségét hosszú távon.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltható 2022. július 31-ig (eddig lehet a megvásárolt kuponnal fogászatunkon igénybe venni ezt a csomagajánlatot)

Az ajánlat tartalma: Szájrák szűrés + digitális panoráma röntgen + fogászati konzultáció + személyre szabott kezelési terv elkészítése.
Mindez most 70% kedvezménnyel, csak 1499 Ft-ért!

Most fizetendő: 300 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

A vizsgálat igénybevételéhez előzetes időpont egyeztetés szükséges kizárólag az alábbi telefonszámok valamelyikén: +36 30 878-7389 vagy +36 1 785 2607

A helyszínre a már kinyomtatott kuponnal kell érkezni!
Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig: 8.00-20.00 között.
Pontos cím, megközelítés: 1073 Budapest, Erzsébet körút 44-46. (Az épület az Erzsébet körút és a Dob u. sarkán található, bejárat az Erzsébet körút felől)
Rendelőnk tömegközlekedéssel a 4-6-os villamos Király utcai megállójától 50 m-re a Blaha Lujza tér felé érhető el.

Autóval érkezők a körút fizetős parkolóiban, illetve az Erzsébet körúton és a környező utcákban lévő parkolóházakban (Dob u.63. Garage, Care Park Kertész, Kertész u. 24.) hagyhatják gépjárműveiket.
Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
H-Dent Budapest
Cég
LAJOS DENT Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1073 Budapest, Erzsébet körút 44-46.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére