Mai­Kupon

Reszkessetek betörők! MOZGÁSÉRZÉKELŐS RIASZTÓ SZETT / 2db iR Távirányítóval most nagyon kedvező áron 5 990 Ft helyett 58% kedvezménnyel,
mindössze 2 490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Mozgásérzékelős riasztó távkapcsolóval - beépített szirénával
 
Alkalmazható: Lakásban, Nyaralóban, Garázsban, Pincében, Padláson, Babakocsitárolóban, Műhelyben, fészerben, vagy bárhol ahol értékeket tartunk?Kb 1 perc alatt bárhol elhelyezhető, 4db AA(ceruza) elemmel működik, tehát áramszünet esetén is védelmet nyújt. (javasolt AA akkumulátor használata, vagy adapterről is üzemeltethető) Távirányítással lehet Be/kikapcsolni. A tartókonzol segítségével, bárhol 2 csavarral felszerelhető.

Bekapcsolás után 20mp késleltetéssel élesedik. (ekkor a zöld led elalszik) 110 fokban érzékel, mozgásra felvillan a piros led, és a riasztó azonnal elindul 105 DB-es, fülsüketítő szirénázással, mely a távirányító segítségével állítható le.

A csomag tartalma:

1db Riasztóegység beépített szirénával
1db Tartókonzol
2db távirányító

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 14-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A termékre 1 hónap garancia van!

Szállítási költség az ország egész területén: 830 Ft!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
M.K. Kft.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére