Mai­Kupon

Kategóriák

🚌 Rétesfesztivál Mórahalmon! Egynapos buszos kirándulás 1 főnek 9.990 Ft helyett 7.490 Ft-ért.

Rétesfesztivál Mórahalmon, egynapos buszos kirándulás - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:9 990 FtKedvezményes ár:7 490 Ft25% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás Facebook-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az utazás programja

A rétes neve a "réteges" szóból származik, ami a tészta régi készítési módjára utal, mert eredetileg töltelék nélküli, sok tésztarétegből álló sütemény volt., amelyet darabokra vágva, kemencében sütötték meg és porcukorral megszórva tálalták.  Az 1500-as évek végén sok tésztarétegből álló süteményt készítettek töltelékkel, amit rétesbélesnek vagy rétestortának hívtak. A 18. században már az asztalon húzták ki a tésztát hártyavékonyra, rárakták a tölteléket, és az abrosszal göngyölték fel a rétestésztát a töltelék körül. A töltelékek lehetősége szinte végtelen. A legkedveltebb a túró, a dió, mák, lekvár, meggy, káposzta, tök, bab, krumpli, mandula, de van tökös-mákos, élesztős, hajdinás, szilvás, sütőtökös, zsömlés, tökmagos rétes is. A bécsi almás rétes a világ 100 leghíresebb ételei egyike.
Az utazás programja: 

Elsőként Szegeden teszünk egy sétát. A Széchenyi térről indulunk. Itt áll a Városháza, melyhez sok történelmi, kulturális esemény fűződik. Utunk innen a Klauzál térre vezet, mely klasszicizáló hangulatával az olasz tereket idézi. E tér egyik házának erkélyéről intézett Kossuth toborzó beszédet a szegediekhez. A Dugonics téren található az egyetem épülete, melynek egykoron József Attila is hallgatója volt. A szegedi iskolaváros centruma a Hősök kapuja és környéke. Itt találjuk az egyetem központi épületeit, melynek egyikében fedezte fel Szent-Györgyi Albert a C-vitamint. Innen pár lépésre a Dóm térre érünk, ahol a pusztító árvíz emlékére készült Fogadalmi templomot és a Dömötör templom megmaradt tornyát tekintjük meg.

Szegedi sétánk után Mórahalomra igyekszünk, ahol a rétes fesztiválnak lehetünk résztvevői. Itt elsajátíthatjuk a rétes-készítés minden csínját-bínját vagy akár a rétes-evő versenyre is benevezhetünk. Sor kerül a fesztivál rétese megválasztására, ezen kívül a kóstolók és a vásárlási lehetőségekkel is élhetünk. Természetesen egy ilyen rendezvényen a muzsikaszó sem maradhat el, az ország népszerű folklór együttesei szórakoztatják a vendégeket.

Egyéb költségek:

- belépők (kb. 500,- Ft)

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Megjegyzés: Programváltoztatás jogát fenntartjuk!!!


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. július 1-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja 2018. július 01.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás:          6.30 órától a Blaha Lujza téren

Indulás:               7.00 órakor


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Kft.
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére