Mai­Kupon

Kategóriák

Rododendron varázskert, Lovagvár és Meseváros! Egynapos buszos kirándulás a Jeli Arborétumba, Léka Várához és Kőszegre 9.490 Ft helyett 7.400 Ft. Most fizetendő 740 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az egynapos kirándulás programja:

A tavasz kirobbanó csodáját kínálja a Vasi-Hegyháton, KÁM közelében megbújó JELI ARBORÉTUM. A vadregényes táj zegzugos, meredek és lankás, akár egy görög mitológiai erdő. Ez a mágikus, vadóc tündérkert ihlette 1922-ben hazánk legendás botanikusát, Ambrózy-Migazzi István grófot, hogy vagyonát, életét odaszánva létrehozza Európa egyik legszebb arborétumát. Szeretett botanikus kertje lett egyben végső nyughelye is 1933-ban bekövetkezett halálakor. Életcélja volt, hogy magyar hazájában megteremtse saját erdejében az örök tavaszt. A „virágos gróf” a világ 10 részének tájövezetét hozta el Vas megyébe növényritkaságok telepítésével. Számos országból származó, egyedülálló, örökké zöldellő fenyőfélét csodálhatunk itt meg. A varázskert nevet méltán viselő botanikus kert legszebb látványossága Európa legnagyobb rododendron ültetvénye.

                                 

Utazásunkat éppen a virágerdő kinyílásának szemkápráztató színpompájára időzítettük, feledhetetlen élményt kínálva a velünk utazó természetkedvelőknek. A hazai meseerdőből utunk az Ausztriához tartozó Burgenlandba vezet, LÉKA romantikus, legendák övezte lovagvárába. Titokzatos termeiben, vastag falai között, égbetörő tornyai körül mintha megálltak volna a régmúlt századok.

                                

Délutánra érjük el harmadik állomásunkat, az elfeledett múltat idéző, méltatlanul mellőzött, mégis mesésen festői KŐSZEG városát. Rövid, közös sétánk során felelevenítjük Jurisics Miklós törökök feletti győzelmének emlékét, aki maroknyi seregével 25 napon át állt ellen a százszoros túlerőnek 6 évvel a mohácsi vész után 1532-ben; ezzel felmentette Bécs városát. Megtudjuk, miért kondul meg Kőszegen 11 órakor a „déli harangszó”, mi az a „Szőlő Jövésének Könyve”. A fallal körülvett város, közepén a várral, középkori főterével, kicsi utcáival, ódon házaival közös sétánk után hívogat egyedi felfedező útra vagy éppen kellemes megpihenésre, borkóstolásra.
A részvételi díj tartalmazza:

- a szervezés díját,

- az autóbuszos utazást,

- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést.

Külön fizetendő belépődíj:

- Jeli Arborétum: csoportos jegy 700 Ft/fő; D/Ny csoportos 550 Ft/fő; másfél órás helyi idegenvezetés minimum 10 fő jelentkezése esetén 1.000 Ft/fő

- Léka – Lockenhaus vára egyórás idegenvezetéssel: Felnőtt 12 €/fő; D/Ny 10 €/fő; Gyermek (6-16 éves korig) 8 €/fő

A belépődíjak a buszon az idegenvezetőnek fizetendőek, időközben változhatnak.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. április 22-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja  2016. május 7. (szombat), az akciós kupon kizárólag erre az utazásra érvényes.

Most fizetendő 740 Ft, a fennmaradó 6.660 Ft-ot az utazást szervező  Pannonia Program- és Utazási Irodában kell befizetni.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Indulás: 6:00 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló)

6:15 Batthyány tér (a vásárcsarnok előtti buszmegálló)

Érkezés haza: 21:45 körül

Baleset,- betegség- és poggyászbiztosítás irodánkban kedvező áron köthető.

A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537)


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére