Mai­Kupon

Rosszul alszik? Mi megoldjuk a problámáját! Digitális alvássegítő készülék a MAGNECON jóvoltából, 58 000 Ft helyett 60% kedvezménnyel, mindössze 23 200 Ft-ért! Ingyenes szállítással!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A lakosság mintegy 40%-a horkol, így rengeteg ember életét keseríti meg. Itt a remek lehetőség, tegyen ellene! Leginkább a házastárs szenved, ébren hánykódik vagy (ha teheti) külön szobába költözik, míg a zaj okozója békésen alussza álmát.
Körülbelül kétszer több férfi, mint nő érintett.Az életkor előrehaladtával a horkolás előfordulása és erőssége is növekszik.
A horkolók általában fáradtan ébrednek, dekoncentráltak, szexuális problémákkal küzdenek.
Az elhízottaknál jelentősen gyakrabban fordul elő. Az alkohol, a dohányzás és az esti túlétkezés fokozza a tüneteket.
A horkoló hang alvás közben keletkezik, amikor a felső légutak izmai ellazulnak, a légutak beszűkülnek és a ki-be áramló levegő rezgésbe hozza azokat.
Horkolók között a magas vérnyomás betegség, szívbetegségek, agyvérzés előfordulási gyakorisága magasabb, mint a nem horkolóknál.
Ez a karórához hasonlóan viselendő eszköz a korszerű elektromos idegstimuláció (TENS) technológiát alkalmazza a horkolás megelőzése érdekében. Alvás közben viselje a készüléket. A készülék speciális bioszenzora érzékeli és megkülönbözteti a horkolást az egyéb zajoktól. Ha egymást követően három horkolási hangot érzékel, egy enyhe, biztonságos elektromos impulzust ad le a horkoló bőrére. Ez a finom inger nem ébreszti fel a horkolót, mégis határozott jelzést küld az agynakAz impulzusok a bőr érző idegein, a gerincvelőn keresztül továbbítódnak az agyba. Válaszul a légutak izomtónusa reflexesen erősödik, és ennek hatására a légutak rezgése abbamarad. Az impulzus ezen felül - hasonlóan a házastárs böködéséhez - testhelyzet változtatásra is ösztönzi a horkolót.
E természetes bio-feedback mechanizmus alkalmazása semmilyen kockázattal, mellékhatással nem járA stimuláció intenzitása több fokozatban állítható, azaz beállítható az a legkényelmesebb impulzus erősség, mely még nem zavarja meg az álmot, azonban a horkolás megszüntetését segíti. Ha a készüléket használni kezdi, javasolt az első 2-4 hét során minden nap alkalmazni. Észlelni fogja a horkolás intenzitásának csökkenését és az alvás minőségének javulását.
Ekkor elhagyhatja az INLIS használatát. Ha a horkolás visszatér, használja ismételten a készüléket..

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvásárlása után rendelését e-mail-en vagy telefonon keresztül adhatja le. 

A terméket futárszolgálattal küldjük az ország bármely területére. 

A kupon 2013. február 28-ig váltható be.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Land Army Trade Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére