Mai­Kupon

SALSA, ami boldoggá tesz! 4 alkalmas kezdő bérlet 58 % kedvezménnyel, hogy kipróbáld, hogy beleszeress, hogy érezd mikor a táncközben pezseg a véred! Gyere el és maradj a salsával!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Hallod a zenét, hív a parkett, indul a lábad, de nem tudod a lépéseket? Megszeretnéd tanulni, de nincs kivel elmenni a tanfolyamra? Esetleg csak kipróbálnád? 

Most itt a lehetőség, hogy a Salsa.hu tanfolyamain a Stúdió Vidánál megtedd!

Jó ha tudod: 

   • salsa oktatás csak kezdőknek
   • folyamatosan induló tanfolyamok
   • táncpartner nem szükséges
  • Most kivételes kedvezmény a MaiKuponnal az év végéig!


A salsa nem csupán egy a latin táncok közül, a salsa egy életérzés. Felszabadult, játékos, természetes és mámorító. A Salsa mindenki számára elérhető, sokszínűsége lehetőséget kínál bárki számára, hogy önmagát még jobban kifejezze. 

A salsa a latin táncok közül kevésbé kötöttek közé tartozik. A világon mindenfelé táncolják, így aztán mindenhol hozzá tesznek vagy esetleg elvesznek belőle és a táncot jellemzi a táncos is.

A salsa szó jelentése szósz és ez nem tévedés. Ez a tánc egyedi sokféle elemből álló és pikáns. A zenéje spontán és ugyanakkor bonyolult. A ritmusa folyamatosan változhat akár egy számon belül is.

A salsa zenéje, ritmusa – a pezsgés már az első órákon magával ragadja a kezdő táncosokat is, hiszen már néhány alaplépés ismételgetése is megteremtheti a salsa életérzést, az önfeledt szabadságot és boldogságot.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. december 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltás feltételei: 

A legfontosabb - Gyere el!

A kupon érvényes: 2011. Szeptember 23 – december 20.

A kupon beváltható a Stúdió Vida Tánc stúdióba. Cím: Budapest, X. kerület, Fehér út 3. (Cédrus Vásárcsarnok I. emelet - Örs Vezér tér metro végállomástól jobbra 200 m). A helyszín kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is a PARKOLÁS ingyenes.

Az ajánlat a 4 alkalmas 60 perces órára vonatkozik. Az első tanfolyam szeptember 23.-án indul és utána folyamatosan, havonta. Az oktatás csoportos, táncpartner nem feltétel, amennyiben partnerre van szükséged ezt jelezd a beiratkozásnál és igyekszünk megoldani. Az órákon az oktatás folyamatos párcserével történik.

A beváltáshoz szükséges bejelentkezni

Telefon: 06 70 636 0666; E-mail: studiovida@studiovida.hu

A kupon a Salsa.hu tanfolyamaira érvényes. Egy személy saját célra csak egy kupont vehet és használhat fel. Ajándékba több kupon vásárlása megengedett, de egy kedvezményezett csak egy kupont vehet igénybe. Más kedvezményekkel nem összevonható. A kupon a Salsa.hu tanfolyamaira érvényes. A kinyomtatott kupont vidd magaddal az első alkalommal.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Stúdió Vida Táncstúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1108 Budapest, X. kerület, Őrs vezér tér
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére