Mai­Kupon

Segítünk a fogyásban! HIFU 3in1 Műtét nélküli zsírszövet redukció 20cmx20cm felületen! Fogyasztás, feszesítés, cellulit megsemmisítés egy fő részére kedvező áron 70 000 Ft helyett 9 900 Ft-ért! Most fizetendő: 2 000 Ft!

HIFU Műtét nélküli test-zsírszövet redukció - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:70 000 FtElőlegben fizetendő:2 000 FtTeljes ár:9 900 Ft86% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!'HIFU TESTSZOBRÁSZAT'

2015 legnagyobb áttörése az esztétikai piacon arcfiatalítás terén, azonban, kiemelkedő eredményeket produkál a test- zsírszövet eltávolításában és a testrészek feszesítésben is.
HIFU (mikro-fókuszált magas intenzivitású ultrahangos kezelés)
hatékony 'non - invasive' műtét és szike nélküli beavatkozás.
Akár 2 évre is biztosítja az elért eredmény tartósságát!
HIFU, amely megkapta az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítő
tanúsítványát. Hatékonysága orvosilag igazolt.ÚJDONSÁG! ELSŐK KÖZÖTT NÁLUNK!
HIFU 3in1 Műtét nélküli zsírszövet redukció, fogyasztás, feszesítés, cellulit megsemmisítés az egyben!
Választott 1 testerületnek számító összevont testfelütekre
GARANCIA VÁLLALÁSSAL!
Most dupla, azaz 20 cm x 20 cm felületen

70 000 Ft helyett csak 9 900 Ft bevezető áron!
+ most minden megrendelő más testkezelő AJÁNDÉKOT is kap 5x20 percben!
Budapesten, 3 választható központi helyszínen, SZÉP kártyás fizetéssel is

Drasztikus hatás, azonnal roncsolódó zsírsejtek
Nőknek - Férfiaknak egyaránt!
Egy időben 3 problémára nyújt megoldást:  fogyás, bőrfeszesítés, nőknél cellulit csökkentés

Az UltraFocus HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) testkezelés megvalósítja a tökéletes, műtét nélküli HIFU zsírszövet redukciót, amely NEM rakódik vissza. A magas intenzitású fókuszált lövések a műtéti zsírleszíváshoz hasonlóan távolítják el a zsírsejteket.

A HIFU-t eddig hazánkban nagy sikerrel elsősorban arc-lifting kezelésekre alkalmazták. Nagyobb mélységekben és nagyobb energiával azonban kiemelkedő eredményeket produkál a zsírszövet eltávolításában is. Ezért joggal nevezhetjük a leghatékonyabb testszobrásznak.

Az ultrahang energia klinikai vizsgálatok alapján bizonyítottan biztonságos, több mint 50 éve használja az orvostudomány. Az eljárás - mely magas intenzitású fókuszált ultrahang (HIFU) - megkapta az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítő tanúsítványát.

Alkalmazási jellemzők:
Végleges zsírsejt megsemmisítés
Alakformálás
Cellulit kezelés
Bőrfeszesítés
Természetes zsíreltávolítási folyamat

A fókuszált nagy energiájú lövések 4,5 mm és 1,2-1,5 cm-es mélységben vibrációt és nagyon magas hőt okoznak, mely koagulációs pontok képződéséhez vezet. Ennek köszönhetően, klinikailag bizonyított módon azonnal szétroncsolódik a zsírszövet. A test védekező, és nyirokrendszere a kezelést követő 8-10 napban szállítja el a sérült sejteket, akkor válik igazán láthatóvá az eredmény, mely végleges és tartós.

A ráncok és a petyhüdt bőr kialakulásának oka, hogy az idő előre haladtával a bőrben lévő elasztin és kollagénrostok száma csökken, illetve az izmok és a szalagok meggyengülnek. A HIFU technológia a fókuszált ultrahang segítségével visszafordítja ezt a folyamatot és lehetővé teszi a bőrfeszesítést.

A zsírszövet vastagságától függően 2-4 kezelés javasolt - a kezelés az előző beavatkozás során elbontott zsír kiürülése után ismételhető (10-14 nap), a megfelelő eredmény eléréséig.

 

Mellékhatás nem ismert a HIFU kezelésnek, mégis mire kell figyelni?
A HIFU fókuszált ultrahangos kezeléssel látványos és tartós eredményt érhet el a bőrfeszesítés területén, azonban csak akkor, ha megbízható, képzett szakemberrel végezteti el azt; többek közt olyannal, aki minőségi készülékkel dolgozik.
A kezelést tapasztalt, képzett szakember végzi 2015-ös fejlesztésű Hifu géppel.

Választható testterületek:
1 területnek számít például:
has + derék
mindkét külső comb
mindkét belső comb
egy belső + külső comb
mind 2 kar körbe
térd fölötti rész mind 2 lábon
teljes popsi + csípő mindkét oldalon
derék + hát
Az ajánlat 20 x 20 cm-es testterületre vonatkozik
amely variálható, felbontható pl. a derék + comb belső területére 2 db 10 x 10cm-es felületen

2-t FIZETSZ 3-t KAPSZ AKCIÓ!
Az alkalmak felhasználhatóak, akár 1 terület 3x kezelésére, vagy
2 különböző terület egyidejű kezelésére és a 3. alkalom a legproblémásabb terület ismétlő kezelésére,
vagy 3-an összefogtok és 3-an jöttök egy - egy testrész kezelésre.

Bármelyik opciót is választjátok, biztosan elégedettek lesztek az eredménnyel!

GARANCIA!
Mivel 100%-ban biztosak vagyunk a kezelés eredményességében - ami kivétel nélkül mindenkinél hatásos - ezért a kezelés előtt és 2 hónappal a kezelés után a szalonban, mesterséges fénynél kérésre fényképet készítünk. Amennyiben nincs szabad szemmel látható eredmény a kezelt részen, akkor AJÁNDÉKBA adunk egy ismételt HIFU test-kezelést ugyanilyen feltételekkel!

 

Hatás mechanizmus:

A HIFU Fókuszált Ultrahangos berendezésünk nagyobb kezelőfeje a zsírsejtek sejtfalának szétrepesztésére és azok végleges megsemmisítésére lett kifejlesztve. Az intenzív ultrahang impulzusok a kezelőfej speciális kialakításának következtében nagy energiával fókuszálódnak 15 mm mélyen a zsírszövetben és szelektív mechanikai hatást idéznek elő.

A szétfolyósodott zsír (trigliceridek) és a szétroncsolt zsírsejt maradványok a szervezet természetes fiziológiai és metabolizációs mechanizmusain keresztül felszabadulnak, a szövetközi folyadékba kerülnek, ahonnan a vérkeringésen és a nyirokrendszeren keresztül fokozatosan a májba szállítódnak. A máj nem tesz különbséget a szétroncsolt zsírsejtekből származó zsír, és az elfogyasztott ételből származó zsír között, a metabolizáció ugyanúgy történik. A szétesett zsírsejt maradványok eltávolításáról a fagociták gondoskodnak, így azok természetes útvonalakon keresztül ürülnek ki a szervezetből.

 

Egyetlen kezelés után átlagosan 2-5 centiméteres, tartós hatású körfogat csökkenés várható. A kezelések megismétlésével a körfogat csökkenés mértéke megtöbbszörözhető.
A 2 kezelésből álló kúra 2 hetes időközökkel, illetve 1, a zsírréteg vastagságának halmozott csökkenését eredményezi, mely 4-8 cm közötti testméret csökkenésben nyilvánul meg.
20-65 év közötti hölgyek és urak egyaránt lenyűgöző és hosszantartó eredményeket tapasztalnak a hason, a combokon és a derékon. Optimális jelölt a kezelésre, akinek a bőr alatti zsírszövet vastagsága 2-8 cm közötti, testtömeg indexe pedig nem haladja meg a 27-et.
A vendégek többségénél kellemetlenség érzet vagy fájdalom nem tapasztalható, sem a kezelés alatt, sem az azt követő időszakban.
Mivel a kezelés fájdalommentes nincs szükség helyi érzéstelenítésre, sem pedig kezelést követő fájdalomcsillapításra, utógondozásra. Esetlegesen minimális égő érzet vagy bőrpír keletkezhet, mely a kezelés után néhány órával megszűnik.
Kezelés után a vendég azonnal folytathatja a napi tevékenységét.

A tényleges kezelés megkezdése előtt a vendég konzultáción vesz részt, melynek során a szakember pontosan megméri és megjelöli a kezelendő területet.

A HIFU kezelés időtartamát (átlagosan 60-70 perc), a kezelendő terület mérete határozza meg. (A zsírbontás után napi 2-3 liter folyadék bevitele javasolt)

A testkezelést követően javasolt a kezelt területre presszoterápia használata, hogy a kezelt területen a zsírsejtek tökéletesen távozni tudjanak és a bőr feszes maradjon.

GRÁTISZ!
MINDEN VENDÉGÜNKNEK
5 x 20 perc AJÁNDÉK gépi nyirokmasszázs (presszoterápia) is jár!

Nem javasolt az eljárás alkalmazása:
Akiknél a zsírréteg vastagsága nem éri el az 1,5 cm-t, technikailag ellenjavallt a kezelés.

Súlyos zsíranyagcsere, súlyos véralvadási zavar, súlyos májbetegség, aorta aneorisma, beépített idegen test, szívritmus szabályozó ( pacemaker )
terhesség és szoptatás ideje alatt.
Aszpirin rendszeres szedése esetén. (ebben az esetben a kezelés sorozat teljes időtartama alatt az Aszpirin szedésének felfüggesztése )

Az UltraHIFU kezelés hatása még hónapokig zajlik a szervezetben, viszont,
akár 2 évre is biztosítja az elért eredmény tartósságát!

Miért érdemes az UltraFocus HIFU zsírszövet-csökkentő eljárást igénybe venni?
Mert a legfejlettebb és leghatásosabb műtéti beavatkozás nélküli kezelés
Mert fájdalommentes és gyors zsírszövet-redukciót biztosít
Mert nincs lábadozási idő, nincsenek hegek, véraláfutások
Mert az eredmény hosszan tartós!

GARANCIA!

Mivel 100%-ban biztosak vagyunk a kezelés eredményességében - ami kivétel nélkül mindenkinél hatásos - ezért a kezelés előtt és 2 hónappal a kezelés után a szalonban, mesterséges fénynél kérésre fényképet készítünk. Amennyiben nincs szabad szemmel látható eredmény a kezelt részen, akkor AJÁNDÉKBA adunk egy ismételt HIFU kezelést ugyanilyen feltételekkel!

HIFU, amely megkapta az amerikai FDA (Food and Drug Administration)
minősítő tanúsítványát. Hatékonysága orvosilag igazolt.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat pontos tartalma: most dupla, azaz 20 cm x 20 cm felületen HIFU 3in1 Műtét nélküli zsírszövet redukció, fogyasztás, feszesítés, cellulit megsemmisítés az egyben + most minden megrendelő más testkezelő AJÁNDÉKOT is kap 5x20 percben! Ára: 70 000 Ft helyett  9 900 Ft-ért!

Választható testterületek:
1 területnek számít például:
has + derék
mindkét külső comb
mindkét belső comb
egy belső + külső comb
mind 2 kar körbe
térd fölötti rész mind 2 lábon
teljes popsi + csípő mindkét oldalon
derék + hát
Az ajánlat 20 x 20 cm-es testterületre vonatkozik
amely variálható, felbontható pl. a derék + comb belső területére 2 db 10 x 10cm-es felületen

Most fizetendő: 2 000 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni! A fennmaradó összeget fizetheti, akár SZÉP Kártyával!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges! Kérjük, hogy a kinyomtatott kupont vigyék magukkal!
Időpont lemondást 12 órával az időpont előtt tudunk elfogadni.

Cím: 1149 Budapest Pillangó utca 12. Egészségcentrum 3 em. 1 es rendelő VAGY Budapest Kerepesi út 32.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges! A helyszínre a már kinyomtatott kuponnal kell érkezni!

Bejelentkezés:
Lukácsi Évi 06-70/770-7844 és Szaszkó Tímea 06-70/600-6079

Kérjük, amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont, küldjenek számunkra sms-t és visszahívjuk Önöket.

Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig 8:00-19:00

Mivel 100%-ban biztosak vagyunk a kezelés eredményességében - ami kivétel nélkül mindenkinél hatásos - ezért a kezelés előtt és 2 hónappal a kezelés után a szalonban, mesterséges fénynél kérésre fényképet készítünk. Amennyiben nincs szabad szemmel látható eredmény a kezelt részen, akkor AJÁNDÉKBA adunk egy ismételt HIFU kezelést ugyanilyen feltételekkel!

HIFU, amely megkapta az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítő tanúsítványát. Hatékonysága orvosilag igazolt.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Luxury Body Care & Nails
Cég
Luxury body care Kft
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére