Mai­Kupon

Kategóriák

SEYO bőrmegújító kezelés, a látványos arcfiatalítás! A kezelés kedvezményesen 23.980 Ft helyett 5.990 Ft-ért, melyből most fizetendő 1.500 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A bőr állapotának legmegfelelőbb hatóanyagkoktélt hermetikusan zárt ampullából adagolja a gép a szórófejbe, így csak a gyártó által forgalmazott hatóanyagok juttathatóak be, amelyeket szigorú laboratóriumi körülmények között állítanak elő. A hatóanyagok természetes eredetű, növényi hatóanyagok. A Seyo kezelésnek gyakorlatilag nincs kontraindikációja, bármikor, bárki igénybe veheti!

Ami a kezelést illeti, nagyon kellemes relaxáló érzés, a kezelőfejből nagy sebességgel kiáramló gáz állapotú hatóanyag a bőrbe hatolás közben enyhe masszírozó érzést kelt a bőrön, ami hozzájárul a friss, üde végeredményhez. Az “Intenzív hidratálás” kezelés esetében a gépi hatóanyag bevitelt egy kézi gyémántfejes bőrhámlasztás előzi meg majd egy szőlőmagolajos arcfeszesítő masszázs és arcfeszesítő alga maszk követi. A változás szemmel látható, az arc kipihentebbé, a bőr egyenletesebbé válik. A bőr mélyére kerülő tápanyagok hosszabb távon táplálják, szépítik belülről az arcbőrt.

Egy-két vélemény a vendégektől:

- Profi szakember, nagyon kedves az Évi, látványos, eredményes kezelést kaptam, imádok ide járni! Mindenkinek csak ajánlani tudom.

- Nagyon szuper volt a kezelés!!! Nagyon köszönöm... Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy profi szakember hozzáértő segítségére vágyik !!!!

- Szép Szalon és Éva remek munkát végez. Azt kaptam amit ígértek. Mindenkinek ajánlani tudom, aki szépülni vágyik.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő 1.500 Ft, a fennmaradó 4.490  Ft a helyszínen fizetendő.

A kupon felhasználásához kizárólag telefonos bejelentkezés szükséges délelőtt 9-13 között a 06/30/608-8228-as telefonszámon.

Új Cím: Zuglói Testkozmetika,  Csertő  Park  2.szám  alatt  várom Zuglóban. (utcai bejárat)

Közlekedés autóval  ingyenes  parkolás  az üzlet  előtt. Örs Vezér tértől   5 perc gyalog  a  Sparnál,  vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Testkozmetika E.É
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Csertő Park 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére