Mai­Kupon

🚌 Siklós – Villány, a vörösbor ünnepe. Az októberi buszos kirándulás 1 főnek 11.990 Ft helyett 8.490 Ft, most fizetendő 1.270 Ft.

Siklós – Villány, a vörösbor ünnepe - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:11 990 FtElőlegben fizetendő:1270 FtTeljes ár:8 490 Ft29% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Magyarország leg délibb fekvésű borvidékét, a Villányi-hegység domboldalait több mint 2000 hektár szőlőültetvény borítja. A híres-nevezetes szőlőtermő tájai közül elsőként itt jött létre az a történelmi borút, ami 25 km hosszúságban, nyolc településen kanyarodva ismerteti meg az érdeklődőket a táj páratlanul értékes látnivalóival. Villány tüzes vörösborairól és modern technológiájáról híres, míg Siklós kissé háttérbe szorult fehérboraival vált ismertté.Az utazás programja:

Siklósra látogatunk először, ahol megismerkedünk a történelmi nevezetességű várral és a város látnivalóival – többek között – az Europa Nostra díjjal kitüntetett Malkocs-bej dzsámival. A várlátogatás során a későgótika bravúros építészeti elemeit is megcsodálhatjuk, melyen a 15. századi építkezés fennmaradt elemei. Az állandó kiállítások között megtaláljuk az egykori börtöncellákat és kínzókamrát, de egy bormúzeumot és vinotékát is. Látványos a reneszánsz bútorkiállítás, és a középkori fegyvergyűjtemény is. Természetesen a vár történetét bemutató kiállítás is várja a látogatókat. Láthatjuk a várkápolnát, valamint a rózsák kertjét is.

A tartalmas program után a közeli Máriagyűdre látogatunk. Máriagyűd a Dél-Dunántúl legismertebb katolikus zarándokhelye, története a XII. századig nyúlik vissza. Fénykorát a XVIII. Században élte, amikor az ellenreformáció idején feléledt Mária-kultusz baranyai központjává vált. A csodaszépen felújított, kéttornyú, barokk stílusú templom és környezete a Villányi-hegység és a híres borvidék kihagyhatatlan látnivalója. Egy különleges építménynél teszünk egy rövid kitérőt. Beremenden a Megbékélés kápolnája nem csak építészetileg különleges, az un. organikus építészet egyik szép emléke, de létrejöttének története is az.

Miután megismerkedtünk egyik legkülönlegesebb templomunkkal Villányba igyekszünk, ahol október első hétvégéjén tartják a vörösbor ünnepét. Nem véletlen szokták a települést a bor városaként is emlegetni. Villányban 200 család foglalkozik valamilyen formában borértékesítéssel illetve vendéglátással. Magyarország csúcs vörösborai ezen a dél- baranyai, kis borvidéken születnek, köszönhetően annak is, hogy egyedülálló természetföldrajzi adottságai vannak a szőlőtermesztéshez. Villány főutcájára néz a két sorban elhelyezkedő impozáns pincesor, mely messze földön híres látnivalója. Ilyenkor különösen élénk itt az élet. Új borok, gasztronómiai, kulináris élvezetek, szakmai programok, kézműves vásár várja többek között az ide érkezőket.

Várható visszaérkezés Budapestre 21 óra körül.

Belépő: kb. 3.000,- Ft/fő

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. október 3-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2021. október 03. (vasárnap)

Most fizetendő 1.270 Ft, a fennmaradó 7.220 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 6.00 órakor a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szembe)
Indulás: 6.30 órakor


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére