Mai­Kupon

Slim' n Lift Air Bra 3 db melltartó 1 áráért 12 900 Ft helyett 67% kedvezménnyel, mindössze 4 290 Ft-ért a Medyshop Tens Kft jóvoltából! INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Önnek is elege van azokból a melltartókból, amelyek szorítanak, szúrnak vagy korlátozzák a mozgásában? Eljött az ideje a varrásmentes kényelemnek. Ajándékozza meg magát egy puha, gyöngéd és hihetetlenül kényelmes melltartóval, amely olyan, mintha Önre szabták volna!Végre egy melltartó, amely nem szorít, és nem szúr

A Slim'n Lift Aire Bra megkönnyebbülést jelent a testének, mivel nem szúr, nem szorít és nem hagy nyomokat a bőrön. Egy darabból készült, nincsenek pántok és kapcsok. Biztos, hogy ez lesz a legkényelmesebb fehérnemű, amelyet valaha viselt.

Varrás nélküli mikro szálak, kosármérettől független megbízható alátámasztás.
A Slim' n Lift Aire Bra hihetetlenül puha, varrás nélküli mikro szálból készült, amely felveszi az Ön alakját és körülöleli a bőrét. Az új Body Form technológiának köszönhetően merevítők, kapcsok és állítható pántok nélkül formálja a keblet.

A varrás nélküli mikro szálas anyag kötött alátámasztást nyújt, és ezzel elősegíti a mell természetes helyzetét és alakját. A Slim' n Lift Aire Bra nagy kosárméretet viselő nők számára is megfelelő.

A mellei fiatalabbnak, teltebbnek és egyszerűen fantasztikusan fognak kinézni.

Tökéletesen sima külső, kitüremkedések nélkül!

A Slim' n Lift Aire Bra olyan könnyű és puha, hogy nem vág bele a bőrébe, mint a hagyományos melltartók. A háta vonala sima lesz, és többé nem fogja kényelmetlenül érezni magát a hátán és a mellkasán kialakuló kitüremkedések miatt.

A Slim' n Lift Aire Bra melltartóval még akkor is sima lesz a hátán a ruha, ha szűk ruhát vesz fel. A széles pántok és a puha kosarak befedik a mellet, míg a bordázott szélek tökéletes alátámasztást és kényelmet biztosítanak.

A Slim' n Lift Aire Bra tökéletes külsőt és nagyobb önbizalmat kölcsönöz bármilyen helyzetben.
Sportoláshoz
Alvás közben
Utazáshoz
A műtétek utáni lábadozás alatt.


Megbízható társ a jóga vagy Pilates órán, kerékpározás közben ?

A Slim' n Lift Aire Bra tökéletesen megfelel sportoláshoz, mivel mozgásszabadságot és megbízható támasztékot biztosít. Használhatja jógázás, pilates, túrázás, aerobik, stb. közben. Élvezni fogja a mikro szál nyújtotta tökéletes kényelmet.

3 darab melltartó 1 darab áráért! Slim N Lift Aire Bra 3-féle színösszeállításban!

Klasszikus:
1 db fehér
1 db testszínű
1 db fekete

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. május 14-ig,, beváltható 2013. június 30-ig!

A kupon megvásárlásától számított 8 munkanapon belül rendelje meg a terméket a szolgáltatótól!
Rendelés: a webshopon keresztül rendelje meg a terméket! Majd a rendelésnél adja meg a kupon kódját és a méretet!
Ingyenes szállítással! 
Személyes átvétel: telefonos egyeztetés alapján, a következő címen lehetséges

6411 Zsana, Új u.6.
A termékre 6 hónap garancia van!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Medyshop Tens Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
6411 Zsana, Új u. 6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére