Mai­Kupon

Sminktetoválás: új szemöldök szálas technikával vagy satírral, szájkontúr, szemhéj vagy elrontott sminktetoválás felfrissítése, korrekciója kedvező áron most 9 490 Ft-ért! Most fizetendő: 2 850 Ft!

Profi Sminktetoválás választható területen - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:39 000 FtElőlegben fizetendő:2 850 FtTeljes ár:9 490 Ft76% kedvezmény
2021. december 10.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Minden hölgy számára nagyon kedvező a smink, sokkal nőiesebb, szebb és magabiztosabb lehet sminkben. Dekoratív megjelenés napi 24 órán át. Ébredéskor és lefekvéskor is,  úszás, sportolás, napozás közben is lehet arcunk csinosabb . A diszkrét korrekciótól a vadabb sminking igen széles a lehetőségünk. Mindig figyelembe vesszük a vendég egyéniségét, stílusát, hajszínét, arcformáját hogy naturikus típus e vagy inkább a feltűnő megjelenést kedveli.Kizárólag STERIL tűt és véget használunk ami a tűre kerül fel. Ezt minden estben a vendég számára bemutatjuk és előtte bontjuk fel az originált steril csomagot! Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk a sterilizálásra. Korházi eszközfertőtlenítőt használunk + duplán sterilizálót ami felfűt 280 fokra és minden féle baktériumot és vírust megöl. Steril egyszer használatós műtös kesztyüben végezzük a kezelést. A kezelendő bőr felületet is természetesen fertőtlenítjük.

Sok esetben a sminktetoválás nem konkrétan a sminkről szól, hanem csak korrigálunk. Pl. ha túl egyenes a szemöldökünk, vagy nincs színe, vagy túl rövid, vagy túl lett szedve és már nem nő vissza. Sajnos betegségek és azok kezelés miatt is kihullhatnak a szőr szálak a szemöldökön vagy szempillákon. Egy előnytelen szemöldök nagyon arrogáns külsőt is kölcsönözhet.

Nagyon természetes hatással, optikailag szálakat tudunk szinte hozzá varázsolni.

Ahogy idősödünk, úgy sajnos arcunk, szemünk megereszkedik. Mindezeken tudunk tartósan optikailag javítani.

Ha szemöldöke megereszkedet és lezárja szemeit, optikailag facelift hatást érhetünk el. Sok esetben akár 10 évvel is fiatalabbnak tűnhet, vagy még többel. A megereszkedett részen kicsit kiszedjük a szálakat és felette szálas technikával megemeljük optikailag szemeit, szemöldökét. Természetes hatás, fiatalosabb külső, jobb kedvű tekintet.

Száj: Megnagyobbíthatjuk optikailag teltebbé varázsoljuk száját, drasztikus beavatkozások nélkül.

Az ajkak idővel összébb esnek. A pigmentek halványodnak, kifakul a száj színe. De ez fiatoknál is előfordulhat. pl. akinek gyakran előfordult herpesze, sok estben pigment hiány keletkezik idővel. Természetesen nem mindenkit áldott meg a természet, szép telt ajkakkal, viszont ha vágyódik rá, segíthetünk. A kontúr színe nem muszáj hogy eltérjen a saját száj színétől.

Választhatunk egy teljesen hasonló szín is, amitől a hatás: gyönyörű száj anélkül, hogy sminkelésnek tűnne. Aki szereti száját rúzsozni, vagy csak szájfényt használni, sokkal egyszerűbb lesz. Anélkül hogy tükörbe kelljen néznie , rúzsozhat is.

Szemeit megnagyobbíthatjuk, vagy pl. gomb formájú szemből csábos cicás formájú szemeket varázsolhatunk, vagy egyszerűen nagyon világos bőrű szőke szempillájú vendégeknél, barnás színnel kiemeljük a szem formáját anélkül, hogy kisminkelve tűnjön ha természetes hatást szeretne, de ha vadabb sminket szereti, mehetünk a cleopatra irányába is.

A sminktetoválás minőségi, Magyar Országon bevizsgált pigmenttel történik.

Természetes hideg, meleg színárnyalatokból választhatunk. A fertőtlenítés és érzéstelenítést követően kiválasztjuk az ideális színt, megtervezzük, bejelöljük a kívánt formát. Minden esetben közösen döntjük el a vendéggel, milyen lesz a sminktetoválása. Ezt azért hangsúlyozzuk ki, mert rengeteg vendég keres fel korrekció miatt, mivel előzőleg valahol csúnyán elrontották a sminktetoválásukat és sok vendég állította, hogy nem kommunikált a tetováló velük és pl. egy világos barna hajhoz fekete szemöldököt tetováltak ami idővel kikékült.

Elrontott sminktetoválás korrekciót is vállalunk, amennyiben és amennyire lehetséges azt javítani. Az ilyen fajta korrekciónak felára lehet, de azt is kedvezményesen vállaljuk, de legtöbb esetben ha nem kell lefedni pigmentet pl. korrektor színnel, akkor általában nincs felár. Ajánlat kérésre, személyes konzultációra van lehetőség időpont egyeztetéssel.

Már rengetegen láthatunk olyan szemöldök tetoválásokat, ahol a tetováló leborotválta a szemöldök szőrzetet és szinte a homlokra tetováltak egy háztető formát , vagy egy pipa féle vonalat, esetleg egy vékony fél kőr ívet. Ráadásul nem elég hogy nincs szemöldök szőrzet, még a színe is ahogy fakul bekékült vagy lilás lett esetleg kivörösödött. Még szomorúbb, ha ezt örök testtetováló festékkel készítették. Nos, általában az ilyen elrontott sminktetováláson is tudunk sokat javítani és egy természetesebb hatású szemöldököt készíteni.

 

A sminktetoválás kb. 50-60 percet vesz igénybe, érzéstelenítéssel együtt, nagy rutinnak köszönhetően rövid időnek számít. Sok tetoválónál a forma tervezése vesz sok időt igénybe, de mivel a sminktetoválónk 15 éve sminkmester is, azonnal tudja , hogy például kinek milyen szemöldök előnyös, vagy hogyan nagyobbítsuk meg optikailag a szájat vagy szemeket.

Orvosunk által készített igen erős érzéstelenítőnek köszönhetően a kezelés inkább kellemetlennek mondható és nem fájdalmasnak még az érzékeny vendégeknél is.

Választható területek: egy kuponnal egy terület választható.
( természetesen 1 kupon ára ha szemhéj tetoválásra jön 2 szemre vonatkozik,
vagy szemöldökre akkor mind két szemöldök tetoválása benne foglaltatik az árban )
Szemöldök szálas technikával / szemöldök satír vagy
szájkontúr vagy
szemhéj alul vagy felül tusvonal vagy csak természetes szempilladúsító hatás
Száj satírozás

Szakemberünk által készített sminktetoválásnál ritka estekben van szükség második alkalomra, vagyis korrekcióra. Általában olyan estekben szükséges ha már volt sminktetoválása, vagy nem tartja be a otthoni ápolással kapcsolatos kezelést. Az ár nem tartalmazz II. alkalmat, mivel legtöbb esetben nincs rá szükség, ha a vendég betartja az otthoni ápolást, ezért miért fizetne többet ha nincs rá szükség. Ha még is szükséges további utókezelés, illetve korrekció annak felára: 3 900 Ft-ba kerül.

Tetoválást követően 2-3 hétig nem szabad szaunázni, szoláriumozni és napozni.

Fontos! Kérjük időpontja előtt ne fogyasszon koffein tartalmú italokat, ne szedjen be fájdalomcsillapítókat és ne fogyasszon alkoholt, mivel az e fajta drogoktól vérbőség fokozódik és tetoválás közben a vérzés kimoshatja a pigmentet és korrekció lesz szükséges.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő: 2 850 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

A fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell elutalni a kupon leütése után 8 napon belül! Kérjük érdeklődjön email-ban vagy telefonon!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 06 20 520 7350
Email cím: uniszexszepsegszalon@gmail.com

A helyszínre a már KINYOMTATOTT KUPONNAL kell érkezni!

Választható területek: egy kuponnal egy terület választható 9 490 Ft-ért

További korrekció ára: 5 000 Ft - 9 000 Ft, fajtától, típustól függően.

mindkét szemöldök szálas vagy satírozó technikával, vagy
szájkontúr alul és felül, vagy szemhéjtetoválás alul vagy felül tusvonal
vagy szempilladúsító technikával

Az akció beváltható a meglévő sminktetoválás frissítésére / javítására / korrekciójára is!

Maximum 3 kezelés vásárolható meg saját részre és kettő ajándékozható!

Nyitva tartás:
Hétfő, csütörtök 9-16ig
Kedd, péntek 9-19ig
Szombat 9-14ig
Szerda és vasárnap zárva

A nyitva tartásunk a fentiektől eltérhet. Egyeztetni csak is telefonon tudunk nyitvatartásiidőben. Amennyiben nehezen tud elérni minket, smsben kérhet visszahívást és amint tudjuk visszahívjuk!
Késés esetén a kezelés idejét lecsökkentjük, esetleg néhány kezelési folyamat elmaradhat, mert az időben érkező vendégeket nem áll módunkban megvárakoztatni. 
Kérjük, ennek tudatában legyen kedves megérkezni időpontjára.

LEMONDÁST a megbeszélt időpont előtt LEGKÉSŐBB 24 órával jelezni szükséges e-mailben vagy telefonon, vagy SMS-ben.  (24 órán belüli lemondás esetén 1 500 Ft felárat számolunk fel)
Amennyiben nem jelez, az alkalmát sajnos elveszíti. Kérjük, erre legyen figyelemmel - saját érdekében is - mert ha Ön nem jön el, akkor az a munkafolyamatból kiesést jelent, amit más vendég örömmel betöltene.

Szeretettel várjuk!

Cím: 1203. Budapest XX. Török Flóris u. 63.

A szalon: könnyen megközelíthető BKV és gépkocsival egyaránt. Ingyen parkolás a szalonnal szemben ! 51 ,52 villamos megállók a közelben , 35 , 23 , 23 E , 66 , 66 E ,148 , 151-es buszmegállók pár méterre.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Unisex Szépségszalon
Cég
Diva Beauty Kft.
Telefon
Szolgáltatás helye
1203 Budapest, Török Flóris u. 63.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére