Mai­Kupon

Kategóriák

Sokat ül és fáj a háta? Itt a megoldás! Forever Comfy Gél Ülőpárna most kedvező áron 6 990 Ft helyett, csak 3 890 Ft-ért! Karácsonyi ajándéknak is adható!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az ajánlat tartalma: 1 db Forever Comfy Gél ÜlőpárnaForever Comfy egy új és egyedi technológia eredménye. Titka a nagysűrűségű, ellenálló habszivacs és a gyógyászati gél kombinációja, ami azonnali kényelmet és megfelelő tartást biztosít.
Ha sokat ül , vagy rendszeres derék és gerincfájdalmakkal küszködik, estére már fáj a háta, a Forever Comfy elengedhetetlen kiegészítő az irodájába, autójába.
A kétrétegű, minőségi, nagysűrűségű szivacs, egy gélréteggel megerősítve, sokkal hatékonyabb, mint a megszokott tollal, vagy gyapjúval töltött párnák.
Kezdje el használni, és azonnal érezni fogja a különbséget.

Jellemzői: Forever Comfy -- maximum kényelem, megfelelő tartás.

Nagysűrűségű hab és gél kombinációja Kemény felületekre, kiült székekre, autókba Hűvösen tartja székét nyáron, és kellemes melegen télen.
Szintetikus, mosható , puha ülőfelület.
Méretek: 45 x 36 x 8cm

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. január 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Személyes átvétel az átadó helyen, ezzel kapcsolatosan kérem érdeklődjön a szolgáltatónál! Nem üzlet csak átadó hely! Minden esetben elküldjük a visszaigazolást amikor már át lehet venni a csomagot! Köszönjük!

Szállítás: a Maikupon nem kéri el a szállítási költséget, ezt a szolgáltatónak kell kifizetni. Akár több termék is belefér a szállítási költségbe! Nézze meg, hogy milyen akciók vannak fent a Köszegishop.hu jóvoltából a Maikuponon.

Csak a szállítás költségét kell erre a bankszámlaszámra utalni: (előtte érdeklődjön a szolgáltatónál, főleg ha több terméket vásárol), a közlemény rovatba kérjük írja be a kuponkódot és a nevet: 10918001-00000069-67230001

G4S futárszolgálat - Szállítási költség: 900 Ft.
A kupont kérem a vásárlástól számított 8 napon belül váltsa be a szolgáltatónál!

Rendelését leadhatja:
Weboldalon: http://koszegishop.hu
Email címen keresztül: koszegishop@gmail.com
Telefonon: +36-70/531-5181

Nyitva tartás: H-P 8:00 - 16:00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kőszegishop
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére