Mai­Kupon

Soma Mamagésa Harmónia mint döntés, a belső egyensúly alapkövei című előadása a Tárogató Színpadon (volt IBS színpad) április 20-án 19 órakor. Jegyek 4.000 Ft helyett 2.900 Ft-ért vásárolhatók.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ezekben az intenzív, hatalmas változásokkal teli időkben különösen nagy jelentősége van annak, hogy mennyire tudjuk megőrizni a belső egyensúlyunkat, stabilitásunkat.

Egyre többet halljuk, és tudatosíthatjuk magunkban a lét egyik alaptörvényét, az „amint bent, úgy kint” ősi bölcsességét. Vagyis ha bennünk félelem, káosz, manipulálhatóság van, akkor a külső világ is ezt tükrözi vissza.De hogyan, mi minden által lehetünk harmonikusak épp most, amikor a világ szinte kifordul a négy sarkából? Mi minden segíthet ebben, hogyan lehet ezt megvalósítani a mindennapokban?

Hogyan lehet azt az én-részünket is beolvasztanunk a bennünk levő egészbe, aki ellenáll a belső békének, ős-bizalomnak, egyensúlynak, illetve a változásnak? (Tudjuk jól, a tudatos szint csak a jéghegy csúcsa.)

Ahogy mondani szoktam: nem csak tanácsot, de kalácsot is fogok adni. Vagyis olyan egyszerű, napi pár percet igénybe vevő gyakorlatokat, amik által a fent említett érzéseket kondicionálhatjuk.

A végén lesz egy meditáció is, ami ezt segíti.

Spitzer Gyöngyi, születési nevén Somogyi Gyöngyi Zsuzsanna, művésznevén Soma Mamagésa  magyar énekes, előadóművész, műsorvezető, újságíró, életszemléleti tanácsadó, spirituális tanító.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. április 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Soma Mamagésa
Harmónia mint döntés, a belső egyensúly alapkövei
.. című előadása a budai Tárogató Színpadon április 20.-án 19:00-kor.

A kuponokat kinyomtatva vidd magaddal, A kuponokat az előadás előtt lehet beváltani a helyszínen.

Helyszín:  Tárogató Színpad (volt IBS Színpad), 1021 Budapest Tárogató út 2-4.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Borbáth András ev.
Cég
Borbáth András Egyéni Vállalkozó
Szolgáltatás helye
1021 Budapest, Tárogató út 2-4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére