Mai­Kupon

Kategóriák

Soma Mamagésha - Müller Péter - A.J Christian előadásai egy bérletben 10.500 Ft helyett most 6.300 Ft-ért, a Tárogató Úti Színpadon (volt IBS színpad)!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

- Müller Péter: Aranyfonál - 2017.01.14.18:00

- Soma Mamagésa: Az ÚJ NŐ lényegisége a XXI. század elején - 2017.01.29 18:00

- A.J. Christian: Jövőnk a változás világában - 2017.02.02. 19:00                     "Ez az előadás a lélek halhatatlanságáról szól. És mindazokról a művésztársaimról és példaképeimről, akik felismerték a szellemvilággal való összeköttetés jelentőségét. Onnan jöttünk, oda megyünk. Szellemhazánkkal akkor is kapcsolatban állunk, ha ez egyáltalán nem tudatosul bennünk. Összeköt minket az Aranyfonál. Tudom, hogy nincs halál. Átutazó vagyok ezen a válságban lévő földi világon. Lelke mélyén mindenki tudja, hogy halhatatlan. Csak rá kell ébrednie."

Az előadás során a témába vágó film vetítésére is sor kerül.

Az ezredfordulóval lejárt a patriarchális időszak. (Ez azt jelenti, hogy lehet még benne maradni, de már mindenkit lehúz.) Megváltoztak a kapcsolati és szerepminták, és ezzel együtt a saját nemiségünkhöz való viszonyulás értelmezése is. Az a színjáték, szerepjáték, ami a férfi-női létet eddig jellemezte , mára egy szűk jelmezzé vált. Ebben az izgalmas individualizációs és spirituális ébredési korban, amiben megjelent az új tudatosság, és olyan új energiák, amik talán még soha, elkezdtek lebomlani a régi minták. Új nő van kialakulóban, új férfi, és új egyensúly kettejük között. És az új nőben elképesztő erő van. (Amerikában kifejezés is van rá: „a nők törnek föl, mint az olaj.”) Úgy gondolom, hogy most még nagyobb hangsúly van a nők tudatosságán, mint valaha. (Persze a férfiakén is, de jelenleg mi vagyunk nyitottabbak a változásra és a belső munkára – lásd: férfiak tömeges korai halálozása, életközépválsága, és sorolhatnám, fogom is.)

"Előadásomban abban igyekszem szellemi útmutatást adni, hogy miben jelenik meg a XXI. századi ÚJ NŐ lényegisége, és hogyan segíthetjük magunkat ezen az úton úgy, hogy kiteljesedett nőként egyre inkább a saját életünket éljük, önmagunk, a világ, és a férfiak örömére, egymást emelve, hiszen egy hajóban evezünk, és minden mindennel összefügg."

A.J. Christiánról írja a Nyitott Akadémia:

„A legnagyobb kaland önmagad felfedezése. Nincs is annál izgalmasabb, mint amikor megtalálod azt a sok csodát, amelyet a szíved mélye rejt. Ám utad nem könnyű, sok-sok buktatóval terhes: a bizonytalanság és a kétely minden pillanatban újabbnál újabb falakat teremt. S noha napjainkban minden sarkon "bölcs tanítókba" botlasz, 2003 nyarán egy olyan létezőt ismerhetett meg a világ, aki nem tartja mesternek magát, nem tanít, csak a létével mutat utat.

A. J. Christian 1975. 07. 01-én, 00.07 perckor született Budapesten. Gyermekéveit éppúgy élte, mint bármelyikünk, ám tízesztendős kora körül fokozatosan megváltozott, azaz ahogy ő fogalmazott: "Szép lassan öntudatra ébredtem."
Változása nem állt meg, még húszesztendős sem volt, amikor egy hátizsákkal elindult otthonról, és csak hét hónap elteltével tért haza. A remeteségből tudatosan tért vissza: "Tudod, ott voltam az erdőben. Körülöttem csodálatos fák, ha jobbra néztem, hegyek, ha balra néztem, őzek - s egyszer csak rájöttem, hogy itt nem én leszek békés, csak rám telepszik a béke! Könnyű a lombok alatt nyugodtnak és türelmesnek lenni, de próbáld csak meg a 35 fokos kánikulában, a tömött déli buszon... Hirtelen rádöbbentem, hogy a lényeg az Életben van, s ha elvonulsz az élettől, nem leszel bölcsebb, épp csak elmenekülsz önmagad elől, elmenekülsz Mindentől."
Miután visszatért, egyre több tudást kereső ember tanult tőle. Christian mindezek ellenére a lehető legteljesebben élte az emberi életet, az anyagi világ minden örömét és bánatát megtapasztalta. S noha saját bevallása szerint jól érezte magát a hétköznapok pillanataiban, amióta két könyve, a Mit keresett ISTEN a nappalimban? és a Mit keresett ISTEN a hálószobában? megjelent, megszűntek számára az átlagos mindennapok: hétről hétre előadásokat, különféle foglalkozásokat tart, amelyeken minden kereső embert kortól, nemtől függetlenül befogad, és tanítások nélkül, lényével segít bennünket, hogy megtalálhassuk önmagunkat.”

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2017. január 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Soma Mamagésha - Müller Péter - A.J Christian előadásai egy bérletben 10.500 Ft helyett most 6.300 Ft-ért, a Tárogató Úti Színpadon (volt IBS színpad)!

- Müller Péter: Aranyfonál - 2017.01.14.18:00

- Soma Mamagésa: Az ÚJ NŐ lényegisége a XXI. század elején - 2017.01.29 18:00

- A.J. Christian: Jövőnk a változás világában - 2017.02.02. 19:00           

Az ár a három előadás megtekintését tartalmazza.

A kuponokat előadás előtt egy órával lehet beváltani az előadás helyszínén a jegypénztárban.

A bérletek átruházhatok de kizárólag az ajánlatban szereplő előadások megtekintésére jogosít fel.

Helyszín: Tárogató Úti Színpad (volt IBS Színpad)

1021 Budapest Tárogató út 2-4.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Borbáth András ev.
Cég
Borbáth András Egyéni Vállalkozó
Telefon
Szolgáltatás helye
1021 Budapest, Tárogató út 2-4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére