Mai­Kupon

Soproni szállás a Civitas Hotelben vagy a
Palatinus Szállóban ***: 2 főnek: 3 nap/ 2 éj + wellness belépő + büféreggeli + vacsora a Jégverem Fogadóban:
67 600 Ft helyett 25 900 Ft-ért. Most fizetendő:
4 660 Ft.

 - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:67 600 FtElőlegben fizetendő:4 660 FtTeljes ár:25 900 Ft62% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Sopron belvárosában, a jórészt középkori eredetű műemlékek, paloták közvetlen közelében található a város egyik legújabb szálláshelye a Boutique Hotel Civitas. A másik szállás hely a Palatinus Szálló, Sopron egyik legszebb részén, a történelmi belvárosban, a város jel-képétől, a Tűztoronytól alig 200 m-re, páratlan szépségű műemlékek karéjában található. Az I. osztályú panzió meghitt, családias hangulatú. A szálloda ingyenes szélessávú internettel, LCD TV-vel és a legmodernebb zárrendszerrel ellátott szobái minden tekintetben megfelelnek a XXI. század modern kényelmi és biztonsági elvárásainak is. Szép kártyát elfogadó helyek.Előszezonban is felhasználható kupon. Vendégeink számára 28 ill. 60 vadonatúj szoba valamint apartman áll rendelkezésre, melyek mindegyike WC-vel, fürdőszobával és széffel felszerelt. Hogy minél tartalmasabban teljen városunkban eltöltött ideje, éjjel-nappali recepciószolgálatunk programjának megszervezésében is áll szíves rendelkezésére.

A kupon tartalma:

- 2 fő részére szállás

- 3 nap / 2 éjszaka szállás2 ágyas  superior szobákban

- bőséges büféreggeli

- 1 alkalommal vacsora a Jégverem Fogadóban

- wellness belépő 1 db / 1 fő

- 3 nap / 2 éjszaka szállás2 ágyas  superior szobákban

- internet használat ingyen

- ingyenes parkolás: előzetes foglalás szükséges telefonon.

- kisállat behozható -ingyen

Látnivalók:

Tűztorony

Sopron város jelképe a Tűztorony. Alsó hengeres része római falmaradványokra épült, a XIII. századtól a városfalak északi kaputornyaként szolgált. Mai alakját, barokk körerkélyét és sisakját az 1676-os nagy tűzvész után kapta.

Városháza

A mai városháza elődje középkori épületek helyén állt. Akárcsak a várostornyot, az 1676-os tűzvész ezt az épületet is erősen megrongálta. A múlt század végén lebontották, s 1895-ben eklektikus stílusban építették fel a ma is látható épületet.
 

Storno-Ház

Sopron egyik legszebb épülete, a Fő tér egyik ékessége ez a palotaszerű barokk sarokház. A XV. században a Haberleiter család tulajdona volt, akik 1482-83 telén Má-tyás királyt is vendégül látták, midőn Bécset ostromolta. A XVIII. században a ház a Festetics család birtokába került, ekkor nyerte el végleges formáját.

Szentháromság szobor

A magyar barokk szobrászat kiemelkedő alkotása. 1695-1701 között emeltette Löwenburg Jakab és felesége, Thököly Katalin hálából, hogy megmenekültek a pestisjárvány elől. Alkotója ismeretlen. Talapzata három négyzetes hasábból áll, melyeken az alapítók és védőszentjeik szobrai láthatók. A csavart oszlopot virágfüzérek közt lebegő angyalok díszítik. Az oszlopfőn helyezkedik el a Szentháromság csoportja.

Eszterházy-palota

Városunk több mint egy tucat múzeumi kiállítása között különlegességnek számít a legnagyobb és legátfogóbb magyar bányászattörténeti kiállítás: a Központi Bányászati Múzeum. Az Esterházy barokk palota méltó helyet ad az értékes gyűjteménynek. A kiállítás megtekintését követően a múzeum mögötti városfalnál megbúvó bástyakert, a kis barokk zenepavilonnal alkalmat nyújt a pihenésre.

Mária-oszlop

A középkori Boldogasszony-templom helyén emelték, miután a templomot 1632-ben lerombolták attól tartva, hogy ha a templom a törökök kezébe kerül, tornyából belőhetnek a várba. Az emlékművet Andreas Altomonte tervei alapján Jakob Schletterer bécsi szobrász készítette. Nyolc lépcső vezet a nyolcszögletes emelvényre. A magas talapzaton bibliai jeleneteket ábrázoló domborműveket látunk. Ebből a talapzatból emelkedik ki a korinthoszi oszlop, melyen Mária szobra áll.
 

Sopron 7 csodája

Sopron 7 csodája - útikalauz Sopron felfedezéséhez.
 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: (06-99) 788-228

Előzetes foglalás szükséges telefonon!

Pótágyár: 6-12 éves korig 2000 Ft, 12 éves kor felett 3000 Ft / éjszaka

Az IFA a helyszínen fizetendő: 450 Ft/fő/éj (18 év felett)


Fizetés: most fizetendő 4 662 Ft, a fenn maradó összeg: 21 238 Ft a helyszínen fizetendő készpénzben, vagy (mind három) Szép kártyával.

A kupon márc 14- 17 ig nem váltható be.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Civitas Hotel
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
9400 Sopron, Rákóczi u 33
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére