Mai­Kupon

SPA pedikür, aromapeeling, lakkozás+láb masszázs vagy paraffin ápolás most hihetetlen áron, a Valentini Szalonban 5000Ft helyett, csak 2000Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Gondoljunk lábaink szépségére és egészségére. A lábápolás, illetve pedikűr sajnos háttérbe szorult hazánkban, pedig fontos lenne nagy figyelmet fordítanunk lábunk ápolására, csak úgy mint más testrészeinkre. Télen, mikor a lábkörmök több hónapig vastag cipőbe vannak zárva, gyakran szárazak, töredezettek, a talp bőre megkeményedik. A pedikűrös által rendszeresen végzett kezelésekkel e problémák megelőzhetőek. A bőrkeményedések és a körömhossz eltávolítása is a bőrlégzést segíti. A túlnőtt körmök eltávolításával kitisztulnak a köröm alatti szennyeződések, így megelőzhető a gombás fertőzések kialakulása, és csökkenthető azok terjedése.

A pedikűr tartalmaz láb és körömápolást, aromapeelinget, lakkozást és választható mellé lábmasszázs vagy paraffin ápolás.PEDIKŰR

Az embernek a lába viseli a legnagyobb terhelést, ezért legalább annyira kell ápolni és gondozni, mint a test többi részét. Lábunk elsődleges funkciója a mozgás, a súly és az egyensúly megtartása. Az évek alatt deformálodik a láb, a rosszul választott, nem elég kényelmes cipőknek köszönhetően (állandó nyomásnak, dörzsölésnek van kitéve), illetve, hogy a lábunk nem a megfelelő három ponton támaszkodik (1-es és 5-ös lábközépcsont fejecsén és a sarokcsont gumóján). Így alakul ki a bőrkeményedés - a harántboltozat süllyedése miatt - és egyéb deformitás (kalapácsujj, tyúkszem, bütyök).
Lábunkat rendszeresen ápolnunk kell, hogy megőrizze bársonyos puhaságát, frissességét valamint, hogy az öregedési folyamatok késleltessük. Ez hozzátartozik a mindennapi higiéniához, tisztálkodáshoz.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. december 18-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltásához telefonos egyeztetés szükséges a +3670/3788497-es vagy a 0614095098-as telefonszámon.

A szalon nyitvatartási ideje:

H-P 8-20h-ig

Sz 8-13h-ig

A kezelés időtartama másfél óra!

A pedikűr tartalmaz láb és körömápolást, aromapeelinget, lakkozást és választható mellé lábmasszázs vagy paraffin ápolás.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Valentini Szalon Beauty&SPA
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1162 Budapest, Állás u. 56.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére