Mai­Kupon

🚌 Stájerország egyik legnépszerűbb úti célja a vadregényes Medve-szurdok. Egynapos buszos utazás 1 főnek 19.990 Ft helyett 14.790 Ft-ért. Most fizetendő 2.200 Ft.

Egynapos buszos kirándulás a Medve-szurdokhoz - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:19 990 FtElőlegben fizetendő:2 200 FtTeljes ár:14 790 Ft26% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Stájerország egyik legnépszerűbb úti célja, a Graztól északra fekvő hegyekben található vadregényes Medve-szurdok (Bärenschützklamm), zúgó vízeséseivel, gigantikus sziklafalaival, látványos vonalvezetésű, biztonságosan kiépített falétráival, hídjaival.

A kanyon végigjárása nem tartozik a könnyű túrák közé, de a fárasztó kapaszkodó, a létrák végtelen sorának meghódítása maradandó élményt nyújt.

A túra időtartama: kb. 4-5 óra (pihenők nélkül oda-vissza).
A túra hossza: 9,5 kmA túra leírása:

A túra első része széles út, néhol igen meredek kaptató a szurdok bejáratáig. A kanyonban szinte végig biztosított, jól kiépített útvonal rengeteg létrával, híddal, jelentős szintkülönbséggel, biztos járás, szédülésmentesség elengedhetetlen. Nagyobb (12 év feletti) gyerekekkel bejárható. Kellő mennyiségű folyadékot vigyünk magunkkal, túrabakancs nélkülözhetetlen! Váltó ruha és esőköpeny ajánlott, mert a szurdokban nincs hová bújni az eső elöl.
Szintkülönbség: kb. 800 m fel, ugyanannyi le.
A Medve-szurdok (Bärenschützklamm) egy kihívásokkal teli, vadregényes vidék, ami egy tökéletes hétvégi túrát ígér. Akik szeretik a természetet, a tavakat és a vízeséseket, azoknak az alig pár órára található félnapos túra biztosan tetszeni fog.
Az utazást követően egy közepesen meredek úton sétálva közelítjük meg a szurdok bejáratát, ahol a belépők megvásárlása után elindulunk, hogy a 2900 lépcsőfokot, 170 pallót és létrát “meghódítsuk”. Ezek a döbbenetes számok nem jelentenek leküzdhetetlen akadályokat, közel 2 óra alatt szép, kényelmes tempóban feljuthatunk Ausztria egyik legszebb szurdokának a tetejére. A túra alatt végig meseszép vízesésekben, zúgókban és sziklafalakban gyönyörködhetünk. A Medve- szurdok az egyik leghosszabb vízeséses szurdok Európában.

 


A szurdokból kijőve a „Zum Guten Hirten” menedékházban megkóstolhatjuk a híres osztrák specialitásokat (levesek, almás pite) vagy ihatunk egy jóféle osztrák sört. Miután megpihentük tovább folytatjuk az utunkat. A kényelmes, folyamatosan lejtő széles kocsiúton indulunk el. Innen, sziklás talajú, de jól járható ösvényen igyekszünk lefelé.
A Hüttétől kb. 1 óra gyaloglással érkezünk meg arra a pontra, ahol az autóbusz várja a megfáradt turistákat.

Visszaindulás 16-17 óra között. Belépő: 6,- €. (az ár, tájékoztató jellegű, változhat)

Egyéb költségek:

- Belépő: 6 €

- BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

- Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

 

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. szeptember 23-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontjai 2023. május 20. BETELT!

május 29. pünkösd hétfőre egy új időpont !

(július 22- ez nem tud indulni, helyette) július 29., szeptember 23.

Most fizetendő 2.200 Ft, a fennmaradó 12.590 Ft-ot az utazást szervező irodának kell fizetni.

E-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Találkozás: 5:15 órától a Népliget, Planetárium mellett
Indulás: 5:30 órakor

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Egyéb költségek:

- Belépő: 6 €

-  BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

- Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére