Mai­Kupon

🚌 Strandolás a Szlovén tengerpart ékkövén Piranban, és Ljubljanai városlátogatás. Egynapos buszos fürdőzés augusztusban 1 főnek 29.990 Ft helyett 22.290 Ft-ért, melyből most fizetendő 3.350 Ft.

Szlovén tengerpart, Piran, buszos utazás 1főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:29 990 FtElőlegben fizetendő:3 350 FtTeljes ár:22 290 Ft26% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A szlovén tengerpart olyan, mintha a horvát és az olasz tengerpart szerelemgyermeke lenne osztrák keresztszülőkkel. Ráadásul olyan ékköveket is rejteget ez a rövidke tengerpart, mint Piran, a kétnyelvű, csodás kisváros. Illetve dehogy rejtegeti! Mutogatja, hogy mindenkit ide csábítson. Piran csak arra vár, hogy felfedezzük! És mindenkit, aki felfedezi, gazdagon megjutalmazza az egyedülálló hangulatával, a nyugalmával és az évszázadok óta változatlan bájával. Itt a jelentős turizmus ellenére is minden autentikus: a házak és az emberek is. Az Adriai-tenger itt tiszta és gyönyörű színű. Egy-két ház teljesen olyan, mint a velenceiek. A sikátorok is olyanok, mintha Velencében járnánk.
Piran a szlovén tengerpart ékköve. Kétnyelvű város, ahol a szlovén mellett az olasz is hivatalos nyelv. Ezt mutatja az is, hogy a táblákra is mindkét nyelven fel van írva minden. Az óváros egy félszigetre épült, ahol kis helyen sok ház található. Teljesen autómentes övezet, hiszen keskeny, sikátoros utcák vannak, ráadásul lépcsőkkel, emelkedőkkel tarkítva, és a dombon Szent György temploma. Viszonylag nagy kikötőjében rengeteg kis vitorlás ringatózik. A kikötő mellett végigsétálva vezet az út a fő térre és az óvárosba.

 Indulás az adott napon 00.15 órakor a Népligetből. Folyamatos utazás Szlovén tengerpartig rövid pihenőkkel, éjszaka a buszon. Érkezés a reggeli órákban, várhatóan 10 óra körül. Egész napos szabadidő ezen a csodálatos helyen, melyet a szlovén tengerpart gyöngyszemének is neveznek. A fürdőzés mellett megtekinthetjük a város kulturális örökségeit is. A domb tetején álló Szent György Székesegyházat a harangtoronnyal és Keresztelő kápolnával, ahonnan csodás kilátás nyílik a városra és a partra, a Főtér változatos, velencei hatású épületeit, a világítótornyot és a parti öböl is várja a sétálókat.
Piranból 17.00 órakor indulunk hazafelé, de útközben megállunk Szlovénia fővárosában, Ljubljana-ban. Séta és szabadprogram a belvárosban, vacsorázási lehetőség a Ljubljanica folyó partján található éttermek, kávézók egyikében. Az óváros gyalogosan is könnyen bejárható, műemlékvédelem alatt áll, bűbájos utcái, kicsiny terei akár a mesében.
Visszaindulás 22 órakor. Várható vissza érkezés Budapestre a kora reggeli órákban.

Az ajánlat tartalma:

- utazás emelt szintű vagy emeletes autóbusszal

- utaskísérő

- szervezés

Külön fizetendő költségek:

- BBP + stornó biztosítás: 1.980,- Ft/fő

- Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. augusztus 12-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2023. augusztus 12-13.

Találkozás: 00:15 órától a Népligetben, a Planetárium mellett

Indulás: 00:30 órakor

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz 48 órán belül a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére