Mai­Kupon

Kategóriák

"Stresszoldás" - kineziológiai tréning a Fortuna Étterem- és Szállodahajón, Május 28-án, 14.800 Ft helyett 9.620 Ft-ért, háromfogásos vegetáriánus ebéddel, a Szintézis Szabadegyetem szervezésében.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az emberek nagy többsége alul értékeli a stressz hatását az egészségükre, a teljesítőképességükre, s ezáltal az életminőségükre nézve, mintha „hozzászoktunk” volna a túlzott stresszel való együttéléshez, mintegy a mai ember életstílusának elkönyvelve azt.

STRESSZOLDÁS - Egynapos kineziológiai tréning Május 28.-án szombaton 10 órától - EGY HÁROM FOGÁSOS VEGETÁRIÁNUS EBÉDDEL - a FORTUNA Szálloda- és Étteremhajón a SZINTÉZIS Szabadegyetem szervezésében Fürjes-Benke Mária Éva okleveles kineziológus és természetgyógyász vezetésévelA tréning célja:

Saját belső igényeink jobb megismerése érdekében rávilágítunk a külső-belső stresszhatások és az érzelmeink közötti értékes összefüggésekre, amelyeket nem elsősorban elméleti, hanem tapasztalati tudásként szeretnénk átadni a tréning során. Ezen önismereti folyamatok megtámogatásához speciálisan összeállított és könnyen elsajátítható gyakorlati segítséget adunk érzelmi stresszkezelő és önbizalom növelő technikák átadásával. Az önsegítő módszerek rendszeres használatával könnyebben fel tudjuk venni a versenyt a mindennapok kisebb és nagyobb kihívásaival szemben, és harmóniába tudjuk hozni a bennünk és értünk működő erőket. 

A közös ebéddel egybekötött egynapos tréning szép környezetben, kellemes és oldott légkörben zajlik.

Az előadóról bővebben: http://www.szintezis.info.hu/Tanfolyamok/Stresszoldas

A stresszről:

Alapvetően két eltérő hatást különböztetünk meg, az egyik a jótékony stressz, amelyre az élet kihívásaihoz feltétlenül szükségünk van, s ami erősítő hatású. A másik pedig az úgynevezett káros stresszhatás. Az utóbbi ha huzamosabb ideig áll fenn, kialakulnak tartós fizikai és lelki problémák. A stressz hiánya enerváltságot, túltengése pedig irracionális reakciókat eredményezhet, mindkettő gátolja a bennünk lévő kreatív energiák egészséges áramlását, a lehetőségeink felismeréseit az adott szituációban, élethelyzetben. A stresszel kapcsolatban, mint az élet más területén is az egyensúly megtalálásán és megtartásán van a hangsúly!

Milyen előnyökkel jár a stressz oldása, megfelelő kezelése?

- könnyebb reggeli felkelés

- oldódik a fáradtság, energiaszint növekedés

- hatékonyabbá válik a munka vagy a tanulás

- javulhat a memória és a koncentrációs készség

- javul az intuícióra való ráhangolódás képessége

- elősegíti a pozitív életérzés és a határozottság kialakulását

- növeli az önbizalmat, a cél elérésének sikerességébe vetett hitet

- testsúly problémák rendeződése

- segíti a harmonikus együttélést másokkal.


Miben és hogyan segít a kineziológia?

kineziológiai oldások során megszabadulhatunk azoktól a negatív érzelmektől, melyek tudattalanul irányítják életünket a felszínen megjelenő stressz formájában, s amelyek a kudarcainkat, kapcsolati problémáinkat, tanulási nehézségeinket, önbizalomhiányunkat, ill. testi-lelki betegségeinket létrehozzák. Az életünk során szerzett minden tapasztalat - a fogantatásunktól kezdődően - lenyomatként megmarad a testünkben, sejtmemóriánkban. Ezen információkhoz kineziológiai oldás során úgynevezett izomteszt segítségével hozzá tudunk férni, azokat felszínre tudjuk hozni. Gyógyulásunk és teljesebbé válásunk érdekében az izomteszttel az oldás közben ki tudjuk választani a számunkra legmegfelelőbb korrekciót vagy információt, amely során a blokkoló érzelmi töltés - a fájdalom - feloldódik, és átalakul bennünket erősítő, értékes tapasztalattá.

A folyamat így hozzájárul ahhoz, hogy magasabb tudatossági-, és energiaszintre kerüljünk, ezáltal saját képességeinket és lehetőségeinket is segít jobban felismerni, valamint segíthet a döntéshelyzetekben, egyéni választások meghozatalában, -az életminőségünk fejlesztésében.

A tréning tematikája:

10.00–13.00 h Délelötti program

 Bemutatkozás

 Gyakorlat:

- Mindennapos használatra: feszültség oldó, harmonizáló és energia- és tudatosságszint növelő kineziológiai gyakorlatok bemutatása és elsajátítása

Elmélet és gyakorlat:

- A stressz és a negatív érzések, mint értékes figyelmezető jelzőrendszer

- Tudattérkép bemutatása és jelentősége

- Tudatalatti programok ránk gyakorolt hatásai

- Elengedés művészete

Stressz szint, és elégedettségi szint felmérése teszt formájában és annak kiértékelése

13.00–14.00 h Ebédszünetközös, három fogásos vegetáriánus ebéd

14.00–18.00 h Délutáni program

Gyógyító meditáció:

- Elengedés és a középpontunkra való ráhangolódás

Gyakorlat:

- Mindennapos használatra: kineziológiai koncentrációs képesség növelő, agyintegrálást elősegítő

- Fájdalom-, és feszültség oldó és szinkronizáló technika átadásaí

(amely az ösztön,- érzés,- és a tudati szintünkre egyidejűleg hat, nagymértékben fejleszti az önismeretet és az elfogadó képességet)

- A változásra való hajlandóságunk feltérképezése

Gyógyító meditáció:

- Belső erőtér-tisztítás és harmonizálás

Saját motivációs mantra kitesztelése

A nap lezárása


A tréning résztvevői számára lehetőség van 50%-os kedvezménnyel igénybe venni egy egyéni kineziológiai kezelést.A kineziológia oldás kedvezményes díja: 7.500 Ft, melyre regisztráció és időpont egyeztetés a tréning vezetőjénél!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. május 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezés: legkésőbb 2016 05. 26. éjfélig a szintezis@szintezis.info.hu e-mail címre küld el a kuponodat neveddel, elérhetőséggel

Időpont és helyszín:

2016. május 28. (szombat) 10–18 h

FORTUNA Szálloda- és Étteremhajó

Budapest XIII. ker., Szent István park, alsó rakpart

Megközelíthetőség és parkolás:

A hajó a főváros pesti oldalán, a Margit híd és Árpád híd között, a Margitszigettel szemben horgonyoz. Közvetlen közelében, a Szent István parknál található a 76-os és 75-es trolibusz megállója, valamint a Jászai Mari térnél a 2-es és a 4-es, 6-os villamosoké. Gépkocsival érkezőket az alsó rakparton, a hajó előtt lévő parkoló várja. A parkolás hétvégén ingyenes.

Fontos felelősségi szabályok:

A tréning nem helyettesíti a kineziológiai oldást vagy más gyógyító terápiát! Nagyobb kiegyensúlyozatlanság esetén nem javasoljuk a részvételt. Nem vehetnek részt a kurzuson komoly mentális gondokkal élő emberek, valamint lázas vagy fertőző betegek, sebészeti műtéten frissen átesett személyek, vagy közvetlenül szülés után lévő nők.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
SZINTÉZIS Szabadegyetem
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1137 Budapest, Szent István park
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére