Mai­Kupon

🚌 Sümeg és a Káptalantóti termelői piac Pünkösdkor. Egynapos buszos kirándulás 1 fő részére 9.990 Ft helyett 7.990 Ft, most fizetendő 1.000 Ft.

Sümeg és a Káptalantóti termelői piac Pünkösdkor - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:9 990 FtElőlegben fizetendő:1000 FtTeljes ár:7 990 Ft20% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kulináris élvezeteken túl történelmi pillanatok nyomában ellátogatunk Sümegre, ahol meglátogatjuk a várat, és a Történelmi Emlékparkban XV. századbeli hadieszközöket láthatunk. Zalaszántón megtekintjük a Béke Sztúpát.

Találkozás 06:15-kor a Népligetben, a Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). Indulás Budapestről 06:30-kor. Folyamatos utazás a Balaton-felvidékre, útközben egy pihenőt tartunk.

                             
Első utunk Káptalantótiba vezet, ahol a Balaton-Felvidék egyik nevezetesen hagyományos kézműves piacát látogatjuk meg. Kistermelők különleges portékáikat ajánlják vasárnaponként: házi húsáruk – a szalonnától a tepertőig, a kolbásztól a pástétomig -, a legfinomabb házi kenyér, házi lekvár, méz, friss zöldség-gyümölcs, de megtalálhatók a mázas cserepek, virágkoszorúk, ruhaneműk is nagy választékban.

Miután telepakoltuk a buszt a szerzeményekkel, folytatjuk utunkat Zalaszántóra, ahol meglátogatjuk a Béke Sztúpát, mely Európában az egyik legnagyobb a hasonló építmények között: 30 m magas és 24 m átmérőjű. Az eredeti Buddha ereklyékkel is büszkélkedő sztúpát 1993-ban a 14. Dalai Láma szentelte fel. A hófehér építmény körüli lépcsőzetes talapzat a rituális körüljárást szolgálja. A tiszteletadás jeleként úgy kell körbe haladni, hogy a sztúpa tőlünk jobbra legyen.

A tiszteletadás után Sümegre érkezünk. Először a Sümegi várat keressük fel, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Balaton-Felvidékre és a Balatonra. A vár számtalan érdekes látnivalóval kecsegtet: felvonóhíd, várkápolna, különféle korabeli műhelyek, konyha, kamra, korabeli fegyverzet, fűszer- és rózsakert, íjászat.

Ezután ismét leereszkedünk a völgybe, és a Történelmi Emlékparkban megtekintjük a legkülönfélébb korabeli hadigépeket, tűzfegyvereket, valamint a török hódoltság korát bemutató sátortábort is. Aki megéhezett, az Emlékpark melletti étteremben különleges ételek várják.

Délután elindulunk hazafelé, de útközben még megkoronázzuk a programot egy Badacsonyi borkóstolóval, melynek során 6 féle bort kóstolhatunk, és közben sajtfalatkákat majszolhatunk. Vásárlási lehetőség is adott, természetesen.

Hazaindulás Budapestre 18-19 óra között, hazaérkezés várhatóan 21-22 óra között.

A részvételi díj tartalmazza:

  • az autóbuszos utazást  autóbusszal,
  • a szervezés díját,
  • csoportkísérést.

Az alapár nem tartalmazza: az esetleges belépők árát, az étkezést és az útlemondási biztosítást, valamint az 1.500 Ft/fő regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő.

Pénzügy: Belépő a Várba: felnőtt: 1.500 Ft, nyugdíjas, diák 800 Ft. Fakultatív program: Badacsonyi borkóstoló: 3.200 Ft/fő.

A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon.

A programok sorrendje változhat! 

Minimum létszám: 35 fő

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. május 23-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja:  2021. május 23.   

Most fizetendő 1.000 Ft, a fennmaradó 6.990 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

A kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodában.

Az utazással kapcsolatban mindenkinek saját felelőssége, hogy megfeleljen az éppen aktuális kormány előírásoknak, feltételeknek. (oltási igazolvány). Kérjük erről még az utazás előtt tájékozódjon.

Indulás:

Budapest, Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben).

M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő (20 perc)

M7-es autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL benzinkút, 45-ös km kő (40 perc)

M7-es autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell benzinkút, 60-as km kő (55 perc)

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját fent olvashatják. Az időpontok a budapesti induláshoz képest értendők.). A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon!

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja 1 000 - 2 000 - 3 000 Ft/fő a választott ülőhelytől függően.

Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges.
Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges.

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budavár Tours Utazási Iroda
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére