Mai­Kupon

Svájci gyártmányú, minőségi 50 ml-es Medosan Bio Clinica Plus ránctalanító krém 3 600Ft-ért a BioPalace webáruház kínálatából! Karácsonyi ajándéknak is kiváló termék!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A ránctalanító krém hatóanyagai szebbé, fiatalabbá varázsolják a bőrt, a ráncok halványodnak, kisimulnak. A hidratáló krém erősíti az arc és a nyak bőrét, mely az idő előrehaladtával veszít rugalmasságából.A krém hatékonyan segít a kezdődő ráncok kezelésében, melyek leginkább a homlokon, a szemnél, az orr és a száj között jelennek meg. Klinikai tapasztalatok szerint még a sebhelyek, forradások halványításában is segít a termék. 

A Bioclinica ránctalanító krémje tartalmazza mind azt amit a tudomány az arc ápolásához, szépségéhez és fiatalításhoz nélkülezhetetlennek tart: Aloe Vera, Alantoin, Tokoferol, Kollagen, Észterek olaj formában, és más természetes hatóanyagokat. Ez a krém tökéletes megelőzést és terápiát biztosít a kezdődő vagy halványabb ráncok hatékony kezelésében. Használata során javasolt az arc mellett az érzékeny és vékony bőrrel rendelkező nyak területét is rendszeresen táplálni a krémmel. 

A krém bedörzsölésekor vegyük figyelembe az izmok irányát. Így a krém bõrfiatalító hatásán kívül a masszázs is hat, arcunk még fiatalabb, még rugalmasabb lesz. Az izmokhoz igazodó simogató érintés serkenti a vérkeringést és ezáltal a arcbőrfeszesítő krém bioaktív anyagai jobban hatnak a kezelt területen.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Amennyiben személyesen szeretné átvenni a terméket akkor erre egy előre egyeztetett időpontban van lehetősége.  Személyes átvételnél előzetes egyeztetés szükséges a 20/924-4928 -as számon! 

Amennyiben Önnek nincs lehetősége arra, hogy személyesen vegye át a terméket akkor POSTAI UTÁNVÉTELLEL juthat a termékhez. (Az utánvétel díja 1000 Ft.) Ebben az esetben kérjük, hogy a info@biopalace.hu címre küldjön egy e-mailt. Az e-mail tartalmazza a kuponkódot, az kiszállítás pontos címét -írányitószámmal együtt- és a címzett pontos nevét! 

A szállítási idő: A kupon kampány lejárta után 10 nappal.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Elit Online Kft.
Cég
Biopalace webáruház
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Faludi u. 6/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére