Mai­Kupon

Swarovski ékszerkészítő workshop 3.690 Ft-ért. Kerek, ovális, lyukas, szögletes.....minden forma és szín egy helyen, a Tűzopál Kézműves Stúdióban Újpesten. Tökéletes ajándék bármilyen alkalomra!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A leges-legcsillogósabb ékszereket tudod elkészíteni ezen a workshopon a Tűzopál Kézműves Stúdió jóvoltából.

Ha imádod a  csillogást.. és elbűvöl a kristályok ragyogása, akkor jó helyen jársz. Garantáltan beragyogja majd a hétköznapjaidat az általad elkészített ékszer.

Összegyűjtöttük Neked a tanfolyamhoz a legcsillogóbb kristályokat, mindent ami ragyogó és gyönyörű.

Swarovski ékszer workshop a MaiKuponon kedvezményes 3.690 Ft-ért elérhető.A patrónusállatod egy szarka lenne? Mindig azon akad meg a szemed, ami a legjobban csillog? Úgy érzed, ragyogó személyiségedet egy csillogó kiegészítővel tudod a leginkább kifejezni? Akkor van egy olyan sejtésünk, hogy ezt a programot egyenesen imádni fogod. Engedd szabadjára a csillogás iránti vágyadat, és tündökölj úgy, ahogyan mindig is szerettél volna!

A workshophoz a legcsillogóbb, legfényesebb kristályokat gyűjtötték össze Neked, hogy biztosan meglegyen az alapanyag álmaid ékszerének elkészítéséhez. Kerek, lyukas, ovális, szögletes... minden szín és forma egy helyen. Készíthetsz, bedugós fülbevalót, gyűrűt, medált, karkötőt, csak a fantáziádra van bízva!

A workshop árában benne van 1 db ékszer, amit  te készítesz el, gyűrű, medál vagy fülbevaló maximum 3x3 cm-ben. A tanfolyam időtartama 3 óra.

A workshopon minden elő lesz készítve számodra, így könnyedén haladhatsz, és a rendelkezésre álló 3 óra alatt akár 8-10 ékszert is készíthetsz, felár ellenében, amit a workshop végén kell kifizetned.

További ékszer készíthető 2.500.-Ft-os egységáron, mely a helyszínen fizetendő.

VIDEO A TANFOLYAMRÓL:

Gyermekek 10 éves kortól tudnak részt venni a workshopon, 14 éves korig felnőtt kíséretében, melyhez szintén belépő szükséges.

Az ékszerek díszítéséhez korlátlan mennyiségű kristályt használhatsz fel!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kedvezményes kuponod tartalma:
  • A kupon tartalma 1 db Swarovski ékszer, amit te készítesz el (például gyűrű, medál vagy fülbevaló, maximum 3x3 cm-es méretben)
  • További ékszereket is tudsz készíteni, ezeket a helyszínen kifizetve szintén hazaviheted
  • Gyermekek 10 éves kortól tudnak részt venni a workshopon, 14 éves korig felnőtt kíséretében, melyhez bónusz vásárlása szükséges

Fontos

Előzetes bejelentkezés a weboldalon, a vásárlást követő 48 órán belül. Egy vásárló saját célra egy, ajándékba bármennyi kupont vásárolhat. Kuponodat egyszerűen beválthatod mobilodon partnerünknél vagy vidd magaddal kinyomtatva!

További ékszer készíthető 2.500.-Ft-os egységáron, mely a helyszínen fizetendő.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bodzsi üvegékszer
Cég
Bodzsár Szilvia
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1043 Budapest, Dugonics u 5-11
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére