Mai­Kupon

Kategóriák

Swarovski kristályos Mobildísz 2 db 4000Ft helyett 1490Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A Swarovski kristályok tulajdonképpen egy speciális lézer technikával vágott különleges minoségű ólomkristályok.
Az ólomkristály anyaga és a vágás pontossága által létrehozott fénytörések együttesen okozzák a Swarovski kristály színjátszó ragyogását.
A Swarovski kristályokat a legkülönfélébb színárnyalatokban lehet már megvásárolni, sőt legújabban különleges effektusokkal ellátott kristályok is kerültek forgalomba. Ezek egyik oldalán egy nagyon vékony fémszínű (általában arany vagy ezüst színű) réteggel vannak ellátva, ami megnöveli a kristály tükröződését, még csillogóbbnak látszik és a színjátéka is erősebb lesz. Ezek is sokféle alapszínű kristályok esetében elérhetőek. Az ilyen "fancy", azaz vidám elnevezésű Swarovski kristályok az alap színkód mellett egy "AB" jelöléssel vannak ellátva.A cég a Crystal's Planet márkájú Swarovski kristályos termékek legnagyobb gyűjtőhelye.

Választható minták: egér, cica, macska, nyuszi, béka, lóhere, kisvirág, ló, szív medál, szív lakat, szerelmes kisfiú-kislány, kislány, kulcs, halcsont, kalapos kislány, angyalszárny, méhecske, boszorkány, nap-hol, béka

A mikellanoknek.hu kristályajándék webshop a praktikus Swarovski kristályokkal díszített ajándék tárgyak gyűjtőhelye, ahol néhány perc alatt megoldható az ajándékvásárlás.

A mikellanoknek.hu a Crystal's Planet márkájú Swarovski termékek legnagyobb gyűjtőhelye.
Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. december 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A termékek átvehetők személyesen a Mammut I. üzletközpont földszintjén lévő Mikellanoknek ajándék-kristály-ékszer üzletben. (Az üzlet nyitva tartása: Hétfőtől - Szombatig 10-21 óráig, Vasárnap 10-18 óráig),
valamint postai kiszállítással is megrendelhető az ország egész területére a www.mikellanoknek.hu webáruházban leadott megrendeléssel.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Crystal's Planet
Cég
Made with SWAROVSKI ELEMENTS
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1148 Budapest, Bolgárkerék utca 1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére