Mai­Kupon

Szabadidős csoportos élményprogram minden szerdán Life Board Games jóvoltából! Most kedvező áron 8 900 Ft helyett 6 900 Ft-ért, ebből most fizetendő: 1 400 Ft! Felhasználható: 2021.06.30-ig!

Szabadidős csoportos élményprogram - Lelkiegészség (pl. pszichológia, asztrológia, kineziológia) kupon
Eredeti ár:8 900 FtElőlegben fizetendő:1400 FtTeljes ár:6 900 Ft22% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!SZERDA ESTI ÉNIDŐ

Az Énidő olyan minőségi, önmagunkra fordított idő, ami csakis rólunk szól. Mindenki másképpen igényli. Van, aki teljesen egyedül, egyéni megoldásokat keresve fordít időt saját magára. Van, aki a feltöltődést, a hiányzó ingereket társasággal, csoportban tudja elképzelni.

A szerda esti Énidő olyan csoportos, önismereti játékos foglalkozás, amely célja elsősorban a minőségi, szabad és örömteli együttlét.Hogy miről is szól konkrétabban? Az életről, azaz Rólad!

Kedves, vicces és néha megható szituációs játékokkal felfedező útra indulunk, hogy megleljük válaszainkat és talán a meg nem született kérdéseinket. Kutatjuk a párkapcsolatok rejtelmeit, a pénzhez való viszonyunkat, elfelejtett vagy fel nem ismert életcéljainkat, a barátságok valódiságát, az életkorok sokszínűségét, az anyaság és az apaság szépségét-keserűségét…..sok-sok gyönyörű téma, ami maga az ÉLET.

Az első foglalkozás március 10-én szerdán indul. Ezt követően hétről hétre, minden szerdán egy-egy új téma vár.

Folyamatosan lehet csatlakozni, a foglalkozások nem épülnek egymásra.

Találkozó: szerdánként, 17 óra. 1097 Budapest, Vaskapu u. 1/b. Jelentkezni a honlapon keresztül lehet:  https://www.szabadidosrendezvenyek.hu/maikupon/

Az első foglalkozás címe: SZERELEMRE HANGOLVA. Naná, hiszen mi mást kívánhatnánk a tavasz sejtelmes megjelenésével?

Felemelő és néha bénító. Utáljuk és vágyjuk. Megfogadjuk, hogy soha többet úgy, mint eddig, majd pontosan az következik újra, mint eddig. Megfogadjuk, hogy a szív kulcsát csak sokára vagy talán már sosem adjuk oda senkinek, majd jön, belenéz a szemünkbe és tudjuk, most és önként adjuk át a kulcsot, el is feledkezünk a magunknak tett ígéretünkről. Trükkök, melyek nem működnek. Taktikai tanácsok innen-onnan, ami valószínűleg működött annál, aki adja, de nálunk nem válik be. Bizonytalanság, hitek és tévhitek. És újra a vágy, ami nélkül úgy érezzük, nem vagyunk teljesek. Pedig így is teljesek vagyunk, csodálatosak, szerethetőek és az se baj, ha sebezhetőek.

A foglalkozáson egy kis játékkal betekintünk a lelkünkbe, a párkapcsolati kérdésekre fókuszálva. Megtudunk néhány dolgot Önmagunkról, a társunkról, a vágyott nőről, a megálmodott férfiról.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon tartalma: Szabadidős csoportos élményprogram minden szerdán, 6 900 Ft/fő/alkalom, ebből most fizetendő: 1 400 Ft! A fennmaradó összeget a helyszínen kell fizetni.

A kupon vásárlás folyamata:
- Kupon megvásárlása
- Időpont lefoglalása itt: https://www.szabadidosrendezvenyek.hu/maikupon/ A kupon bármelyik foglalkozásra felhasználható.
- Emailben minden információt megírunk, illetve telefonon is érdeklődhetsz, ha kérdésed lenne: 06 70 422 25 01
- Érkezés a helyszínre, ahol a kupon beváltható a fennmaradó díj befizetésével.

Fenntartjuk a jogot az időpont megváltoztatására, amennyiben a csoportlétszám nem teljes. Erről legkésőbb a foglalkozás kezdete előtt 48 órával értesítem a jelentkezőket.

Lemondás: a foglalkozás kezdete előtt legkésőbb 72 órával lehetőség van új időpont kérésére. 72 órát meghaladva: amennyiben közbejön valami, ami miatt a foglalkozáson nem tudsz részt venni, lehetőséged van a kuponodat átadni másnak. Ebben az esetben elég az érkezéskor közölni, hogy átruházott kupon lesz felhasználva.

Web: https://www.szabadidosrendezvenyek.hu/enido-foglalkozasok/

Találkozó: szerdánként, 17 óra. 1097 Budapest, Vaskapu u. 1/b. Jelentkezni a honlapon keresztül lehet:  https://www.szabadidosrendezvenyek.hu/maikupon/

A kupon felhasználható: 2021. március 10-június 30.

Nőnapi ajándéknak szánod? Ha igen, akkor bónuszod mellé küldünk egy kinyomtatható Nőnapi köszöntőt. Annyi a teendőd, hogy jelezd emailben, Nőnapra szeretnéd a kupont: lifeboardgames@gmail.com

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Life Board Games
Cég
Life Board Games Kft
Szolgáltatás helye
1097 Budapest, Vaskapu u. 1/b.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére