Mai­Kupon

Szabadon, mégis melegen. Puha,meleg, ujj nélküli kesztyű trendi színekben. Praktikus, divatos, kényelmes ! 5990ft helyett 2990ft-ért+posta!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Pihe-puha kényelmes és meleg viselet már most a hűvösebb napokon is!Praktikus és kellemes kiegészítője lehet az őszi-téli ruhatárunknak ez a trendi ujj néküli kesztyű. Háromféle divatos szín közül választhatsz. A szőrmeszegélyű kesztyűben ujjaid szabadon mozoghatnak, kezed mégis melegben marad.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Fontos!

Vásárlás után e-mailben kell jelentkezni az info@ezremek.eu címen a kuponkóddal és megadni a választott színt . A pontos név, cím meghagyása után 2 héten belül érkezik meg a termék.

  • A postaköltség : + 500ft / termék
  • Személyes átvételre nincs lehetőség
  • Válaszható színek : fekete, fehér, rózsaszín
  • Bármennyi kupon vásárolhatsz saját részre és ajándékba is
  • A kesztyűnek egy mérete van, a hossza 16cm

 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Modotel kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1085 Budapest, Kőfaragó u.7.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére