Mai­Kupon

Szabadulós játék otthon? Minden lehetséges! Ráadásul 4 különböző játék! Homescape - az otthon játszható szabadulószobák 4 900 Ft helyett, mindössze csak 3 900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

MIBEN MÁS A HOMESCAPE?
A HOMESCAPE játékaival a szabadulószobák által nyújtott izgalmakat a saját házaitokban élvezhetitek! Ráadásul ezeken a szabadulószobákon nem csak egyszer mehetettek végig! Ha kedvet kaptok hozzá, bármikor újrakezdhetitek és korlátlan számban újraélhetitek az élményt! Nem csupán egyfajta játéktípussal szolgálunk. Olyan egyedi és változatos lehetőségeket kínálunk, amelyek az otthoni szórakozás fogalmát egy teljesen más szintre emelik! Játékaink között biztosan mindenki megtalálja majd a hozzá leginkább illőt!4 különböző játék közül választhatsz:

A WHITTINGHAM ELMEGYÓGYINTÉZET
A Whittingham Elmegyógyintézet nagy hírnévnek örvend. Kiváló szakemberek minden nap azon igyekeznek, hogy meggyógyítsák a bent lakó betegeket. Úgy érzitek, segíteni akartok ezeknek a remek embereknek, így önkéntesnek jelentkeztek, hogy részt vegyetek egy kis felújítási munkában.
Szorgalmasan dolgoztok, amikor véletlenül fültanúi lesztek valaminek, amit az ápolók és orvosok gondosan próbáltak elrejteni. Az erről szerzett bizonyítékokkal a kezetekben menekülni akartok, a következő pillanatban azonban rengeteg fehér ruhás ember vesz titeket körül.
Lebuktatok. Egy erős ütést éreztek a fejeteken és minden elsötétül. Néhány órával később ébredtek egy zárt betegszobában, rajtatok ugyanazzal a ruhával, ami az itteni pácienseken is van. Kezeiteken karperecek vannak a nevetekkel és egy hátborzongató írással: "A Whittingham Elmegyógyintézet betege".
Rögtön tudjátok, mi történt. Bezártak titeket és betegként szándékoznak kezelni. Felismeritek, hogy hiába próbálkoznátok, senki sem hinne nektek a ruhátok és a karpereceitek miatt.
Egyetlen lehetőségetek marad hát. Fel kell tárnotok az intézet rejtett zugait, végig kell mennetek a hátborzongató folyosókon és meg kell találnotok a kiutat, mielőtt minden esélyetek elvész. Küzdjétek le a félelmeiteket és az elétek gördített akadályokat. Csak így szabadulhattok ki a Whittingham Elmegyógyintézetből!

A FÁRAÓ SÍRKAMRÁJA
Már alig vártátok ezt az egyiptomi nyaralást, most pedig végre elérkezett az utazás csúcspontja, hiszen éppen a híres piramisok előtt álltok.
A biztonságotok érdekében végig egy kijelölt ösvényen kellene haladnotok, azonban nem tudok ellenállni. Hajt benneteket a kalandvágy és úgy döntötök, a tiltás ellenére egy alkalmas időpontban mégis ellógtok a turistacsoporttól.
Először nagyon izgalmasnak tűnik a szituáció. Végre megkötések nélkül fedezhetitek fel a területet, ám a kezdetben még veszélytelennek tűnő kaland hirtelen rémálomba fordul.
Megremeg a föld és a következő pillanatban eltűnik a lábatok alól a talaj. Felkiáltotok félelmetekben és a szívetek a torkotokba ugrik, ahogy zuhanni kezdtek a mélybe. Szerencsére puhára estek, mégsem tudtok megnyugodni, mert esélytelennek tűnik, hogy ki tudjatok mászni a mély veremből.
Sajnos a titeket körülvevő helyszín sem a legbiztatóbb. Három zárt kamrát láttok csupán, és ami a leghátborzongatóbb, az egy lezárt szarkofág a terem közepén. Igen! Egy múmia van a közvetlen közeletekben.
A sarokban egy csontváz pihen a falnak dőlve. A kezében talált pergamenből kiderül, hogyan tudtok kijutni a sírkamrából. Nincs mit tenni! Össze kell szednetek magatokat és együtt kell küzdenetek!
Tárjátok fel a furfangos feladványokkal védett kamrákat, éljétek túl a rátok váró csapdákat és jussatok ki a fáraó sírkamrájából, amíg az a múmia még békésen alszik az ágyában...

AZ IDŐGÉP
Angliában jártok. Élvezitek a turista programokat, a nyüzsgő fővárosban tett sétákat és a nevezetességek közötti szemlélődést. Éppen túl vagytok egy kellemes ebéden és gondoljátok, egy félreeső sikátoron keresztül levágjátok az utat a következő emlékműig, amikor valami furcsára lesztek figyelmesek.
Néhány emelettel feljebb az egyik ablakból villódzó kék fény szűrődik ki és egy férfi hangját halljátok, aki mintha bajban lenne. Félelmetesnek tűnik a helyzet, de végül felmentek segíteni.
Amikor bementek a nyitva hagyott ajtón, észreveszitek, hogy a fények sokkal erősebben villognak és egy monitorokból és vezetékekből álló masinából sugároznak. Az idős férfiról kiderül, hogy ő egy tudós, aki véletlenül elindított egy gépezetet, ami miatt nemsokára visszafelé kezd el haladni az idő.
Megrémültök. Azt kérdezitek, hogyan segíthetnétek, mire az úr elmondja, hogy egy nagyon veszélyes, de szükségszerű küldetésben kell részt vennetek. Épített egy időgépet, amivel nem csak a múltba, de a jövőbe is lehet utazni. Az idővisszafordító gépet csak akkor tudja leállítani, ha mindkét korból elhoztok neki egy speciális kulcsot.
A megbízás több mint veszélyesnek tűnik, de nincs más választásotok. Most a ti kezetekben van a világ sorsa. Vegyetek részt a csavarokkal és váratlan eseményekkel teli küldetésben, ahol talán nem minden az, aminek elsőre látszik! Utazzatok el a múltba, majd a jövőbe! Szerezzétek meg a kulcsokat a csapdákkal teli helyszínekről és állítsátok le az idővisszafordítót, mielőtt eltűnik az általatok ismert világ!

AZ ELVESZETT BIRODALOM
A legenda szerint a Maya Birodalom több ezer évvel ezelőtt tűnt el nyomtalanul. Mindig is arra vágytatok, hogy ti legyetek az elsők a világon, akiknek sikerül megtalálniuk a rég elveszettnek hitt Birodalmat és sok idő után most először úgy tűnik, nyomra akadtatok.
Napok óta kutattok a megszerzett információk alapján, mikor egy szerencsétlen baleset következtében beleestek a folyóba. Órákkal később tértek magatokhoz egy óriási, sötét barlangban. A kijárat beomlott, így nem tehettek mást, átvizsgáljátok a helyiséget, remélve, hogy találtok egy másik kiutat.
Ekkor azonban hihetetlen felfedezést tesztek. Egy a falra akasztott régi kőtáblát olvasva rájöttök, hogy a Maya Birodalom bejárata ebben a barlangban van. Megtudjátok, hogy a Birodalmat a négy őselem, a szél, a föld, a víz és a tűz harcosai építették és csak akkor léphettek be az ősi királyságba, ha teljesítitek mind a négy elem próbáját.
Magatok körül a kőfalba vájt kapukat találtok, amelyek egy-egy kamrát őriznek. Ezekben találjátok a rátok váró veszélyes próbákat. Ha minden feladatot sikerül túlélnetek, méltóvá váltok a négy harcos talizmánjaira, amelyek egyben a Maya Birodalom kapuját nyitó kulcsokat is jelentik.
Képesek vagytok mindent kockára tenni, hogy tiétek legyen az évszázad felfedezése? Méltóvá tudtok válni a harcosokhoz és le tudjátok küzdeni a négy őselemet? Mindez csakis rajtatok múlik!
Álljátok ki a szél, a föld, a víz és a tűz próbáját, miközben megismeritek a harcosok történeteit, a veszélyes utatok során gyűjtsétek össze mind a nyolc talizmánt és nyissátok ki a régóta rejtőző Maya Birodalom kapuját!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ajánlat tartalma: 4 játék közül lehet választani:

- A WHITTINGHAM ELMEGYÓGYINTÉZET
- A FÁRAÓ SÍRKAMRÁJA
- AZ IDŐGÉP
- AZ ELVESZETT BIRODALOM

A kupon megvásárlása után küldje el emailben az info@homescape.hu címre a választott játék címét, és a 10 számjegyből álló Maikupon kódot! Ezután 24 órán belül elküldjük a játékszabályzatot, pontozó táblát, oklevelet és természetesen a teljes játékot!

A választott játék laptopon vagy asztali számítógépen játszható, illetve ha a játékosok elakadnak, minden feladathoz két-két segítséget kérhetnek a játék során, szükség esetén pedig a feladat teljes megoldása is megtekinthető.

Elérhetőség:
E-mail cím: info@homescape.hu
Weboldal: https://www.homescape.hu/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
HOMESCAPE
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére