Mai­Kupon

Száj és ráncfeltöltés orvosi tisztaságú hyaluronnal szakembernél. Látványos eredmény 6-8 hónap tartóssággal! A kezelés 50.000 Ft helyett 34.990 Ft, melyből most fizetendő 6.990 Ft.

Száj és ráncfeltöltés orvosi tisztaságú hyaluronnal - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:50 000 FtElőlegben fizetendő:6 990 FtTeljes ár:34 990 Ft30% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A hyaluron pen sűrített levegő segítségével meghatározott mennyiségű hyaluron savat képes bejuttatni a bőrbe. A tűs eljárásokkal szemben, ennél az eljárásnál egyenletesebben oszlik el a hatóanyag a bőr rétegei között.A kezelés után már akár egy nappal nem látható sérülés., az eredmény azonnali. Biztonságos, a bőrbe ugyanazt a savat juttatjuk, melyet a bőrünk termel - hyaluron savat, mely a bőrben a vízmegtartásért felel.A hialuronsav a szervezetben is megtalálható természetes anyag. Nagy koncentrációban van jelen a lágy kötőszövetben és a szemet körülvevő folyadékban. Ugyancsak jelen van a porcban és az ízületi folyadékban, valamint a bőrben is. Kivonva és átalakítva a legnépszerűbb töltőanyaggá vált a világon. Ez a gél-szerű anyag a szervezetbe injekciózva úgy viselkedik, mint egy párna, amely támasztékot biztosít az arc struktúráinak és szöveteinek, amelyek az évek alatt az öregedési folyamatok során veszítettek volumenükből. Ezenkívül hidratálja a bőrt, hogy az megőrizze frissességét és rugalmasságát.

A kezelést egy úgynevezett Hyaluron Pen eszközzel végezzük, mely lényege az, hogy kellően nagy nyomást létrehozva a hyaluronsavat a bőrbe juttatja. Óriási előnye, hogy az eljárás teljesen fájdalommentes és a hatásmechanizmus gyors és látványos.

A kezelés megkezdésekor elsődleges feladatunk meghatározni a célokat, mivel más típusú hyaluront használunk ajak térfogat növelésre, mást a mély ráncokra, illetve megint mást a mimikai ráncokra. Ezt követően kerül sor a tényleges kezelésre, amikor is a Hyaluron Pen eszközzel bejuttatjuk a hatóanyagot a bőrbe.

A hatóanyag nagyon gyorsan- és tartósan fejti ki a hatását. A kezelést követően azonnal látható az eredmény, persze szükséges néhány nap, hogy a végleges állapot kialakuljon. Ezek a hatások a következőek:

  • A bőr kisimul és feszes lesz
  • A ráncok eltűnnek, elhalványodnak
  • Volumen növekedés tapasztalható
  • A bőr textúrája javul

Ellenjavallatok
Szilikonos szájfeltöltés után tilos jönni, mert lebontja a szilikont.
Sminktetoválás a kezelés előtt történjen minimum három hónappal.
3 napig strand, uszoda, szolárium, napozás nem javasolt.
Mechanikai és egyéb sérülésektől kímélni kell a területet.
Bizonyos kozmetikai kezelések az anyag bomlását segítik )masszázs, rádiófrekvencia, plazmakezelés, meleg vasalás, ultrahang kezelés, HIFU, gőz, infra

Javasolt
A kezelés utáni 3 napban 3 liter folyadék  fogyasztása.

További tudnivalók
Az ár 1ml hyaluron kezelésre vonatkozik, előfordul, hogy szükség van egy hét múlva még fél illetve egy ml töltésre, ehhez újabb kupont szükséges vásárolni!


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. december 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvétele után időpontot kell egyeztetni a kezelést végző szakemberrel a +36/20/265-0259 telefonszámon.

A kezelésre a kinyomtatott kupont vidd magaddal!

Most fizetendő 6.990 Ft, a fennmaradandó 28.000 Ft-ot a helyszínen kell fizetni.

Cím: 1201 Budapest , Magyarok Nagyasszonya tér 15. ImageMakeUpTattoo Szalon

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
ImageMakeUpTattoo Szalon
Cég
Szoboloczkyné Babócs Tünde
Szolgáltatás helye
1201 Budapest, Magyarok Nagyasszonya tér 15.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére