Mai­Kupon

Szakorvosi Urológiai Kivizsgálás 40 év feletti férfiaknak PSA szűréssel a Benyovszky Orvosi Központban 33 500 Ft helyett 21 990 Ft-ért! Amihez most pluszba egy 10 000 Ft értékű családi egészségkártya is jár!

A pesti klinikai negyedben található felnőtt- és gyermek járóbeteg ellátó egészségügyi rendelőintézet sokféle egészségügyi szolgáltatással, hagyományos orvosi és kiegészítő gyógyászati eljárásokkal várja pácienseit. A szakterületeket elismert szakorvosok és gyógyítók vezetik, szakmai kapcsolatban a környező kórházi és klinikai intézményekkel, nemzetközi tapasztalatokkal és szakmai háttérrel, korszerű műszer- és eszközparkkal, betegség prevenciós elkötelezettséggel, folyamatosan újabb szakterületekkel bővülve.Nagy tapasztalattal rendelkező szakorvosunk kiemelten a prosztatarák kezelésével, húgyúti fertőzések, erekciós problémák kezelésével foglalkozik. A kezelések során a betegek tanácsadást kapnak életmód-változtatásra, táplálkozási és folyadékfogyasztási szokásokra.

Az urológia mind a nők, mind a férfiak húgyivarszervi megbetegedéseinek szakterülete. Ide tartoznak a vesék, a vesevezetékek, a húgyhólyag, húgycső, illetve férfiaknál a herék, prosztata és ondóhólyag megbetegedései, valamint az inkontinencia. Ez az ajánlatunk most a férfiaknak szól.

Központunkban nagy hangsúlyt helyezünk a szűrővizsgálatokra, ennek is köszönhető a daganatos betegségek korai felismerése, és így időben történő műtéti gyógyításuk. A páciens panaszainak alapos megismerése után fizikális vagy / és eszközös vizsgálatokkal állítjuk fel a kórismét, szükség esetén központunk társszakmai háttérrel (laboratórium, ultrahang) is segíti a pontos diagnózis megállapítását.


Férfiaknak

A prosztatarák korai, idejében történő felismerése érdekében ajánlatos - ha betöltötte a 40. életévét, vagy már meghaladta - évente egy általános, alapos orvosi kivizsgálás. Egyszerű, rövid és fájdalmatlan vizsgálattal (rektális digitális vizsgálat, a prosztata végbélen át történő vizsgálata) a még tüneteket nem okozó prosztatarák is az esetek jelentős hányadában felismerhető, illetve minden, a prosztatarák gyanúját keltő elváltozás észrevehető és az ilyenkor szükséges szakorvosi kivizsgálás elvégeztethető. Most Ádám szűrés PSA vizsgálattal és ultrahanggal együtt! 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat: Szakorvosi Urológiai Kivizsgálás 40 év feletti férfiaknak PSA szűréssel most 33 500 Ft helyett 21 990 Ft-ért Amihez most pluszba egy 10 000 Ft értékű családi egészségkártya is jár

Tartalma:
Urológiai fizikális vizsgálat, ultrahang vizsgálat ( vese, húgyhólyag, prosztata, herék) vizelet gyors teszt, + PSA labor, kezelési lap kiállítása, szükség esetén receptírás.

Rendelési idő: urológia: Dr Répássy Dénes Hétfő 11:00-14:00

BEJELENTKEZÉS Hétköznapokon 9:00-17:00 óra között az info@orvosikozpont.hu e-mail címen vagy a +36-1/786-3045-es telefonszámokon lehetséges a 10 számjegyű Maikupon kuponkódod megadásával.

Az ajánlat felhasználható: előzetes időpont egyeztetés után, szabad helyek függvényében.

A Benyovszky Móric utca kamerákkal felszerelt és a parkolás első órája ingyenes!

A Benyovszky Orvosi Központ megközelíthető a Nagyvárad tér felől gyalogosan (5 perc séta), vagy a 24-es villamossal (Elnök utcai megálló), a Keleti Pályaudvar felől ugyancsak a 24-es villamossal.

A helyszínen kérjük, add át a KINYOMTATOTT, 10 számjegyű Maikupon kuponkódodat tartalmazó ajánlatot.

A kezelést az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 48 órával a kezdés előtt mondhatod le! (ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintik).
Cím: 1089 Budapest, Benyovszky Móric u. 10.

A kupont egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: Prémium EP; Életút EP; Generali EP; OTP EP; MKB EP; Dimenzio EP; Medicina EP; Tempo EP, Honvéd EP, Pannónia EP, Vitamin EP

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Benyovszky Orvosi Központ
Cég
MEGALINE STUDIÓ KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1089 Budapest, Benyovszky Móric u. 10.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére