Mai­Kupon

Szánj időt az egészségedre: állapotfelmérés talpmasszázzsal 60 percben. A jó talpmasszázs az egész szervezetre hat, megindítja a méregtelenítést, mozgósítja az immunrendszert. A kezelés 9.000 Ft helyett 5.990 Ft, melyből most fizetendő 1.500 Ft.

Állapotfelmérés talpmasszázzsal 60 percben - Egészség kupon
Eredeti ár:9 000 FtElőlegben fizetendő:1500 FtTeljes ár:5 990 Ft33% kedvezmény
2020. július 6.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Előzd meg a későbbi problémákat, állapotfelmérés vár rád talpmasszázzsal 60 percben.

Első alkalommal a reflexológus állapotfelmérést végez, mely az összes reflexzóna végigtapogatásából, valamint egy részletes kikérdezésből áll. A reflexzónákat végigtapogatva a reflexológus megtalálja az adott személy zónáiban található elváltozásokat, lerakódásokat, majd pedig a kikérdezés eredményeivel összevetve feljegyzi ezeket egy térképre. Ez a térkép a test összes reflexzónáját tartalmazza és a továbbiakban e bejelölések alapján folyik a kezelés. A szükséges kezelések száma és sűrűsége nagymértékben függ az adott betegség fennállásának idejétől, a beteg testi-lelki állapotától, ill. a kezelésekre való reakcióképességétől.A talp egy mikrorendszer, ahol a test kicsinyített mása található, ahol szerveink leképeződnek. Ilyen mikrorendszer a talp, a tenyér, a szem, a fül. Ezen az elven alapszik a reflexológia, az íriszdiagnosztika, a fülakupunktúra. Bármilyen elváltozás található testünkben, képe megjelenik a mikrorendszerekben. Jelez a talpon, a tenyéren, a szemben, a fülön. Sokszor még a tünetek megjelenése előtt.

A reflexológus soha nem diagnosztizál, de érezhet olyan folyamatokat, melyek éppen zajlanak, de tüneteket soha nem is produkálnának, mert spontán gyógyulnak, anélkül hogy észrevennénk. Ekkor adhat tanácsot, hogyan erősítsük meg immunrendszerünket, hogy még biztosabban legyőzze a bajt. Érezhet már rég, esetleg gyerekkorban lezajlott betegségeket, hiszen testünk minden történésnek a nyomát őrzi.

A reflexológia igazi jelentősége azonban abban rejlik, hogy segíteni tud a szervezetnek az öngyógyító erők mozgósításában. A jó talpmasszázs az egész szervezetre hat, megindítja a méregtelenítést, mozgósítja az immunrendszert, emellett nyugtat, lazít és roppant kellemes. A jó talpmasszázs után a vendég olyan könnyűnek érzi a lábát, mintha légtalpakon járna.

A kupon tartalma:

60 perces Állapotfelmérés talpmasszázzsal

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. augusztus 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés és további információ online: http://www.alternativgyogyaszat.hu/, vagy telefonon: +36/20-454-3110 (hétfőtől péntekig 10:00 és 19:00 között). Kuponodat váltsd be egyszerűen mobilodon partnerünknél vagy vidd magaddal kinyomtatva!  

Most fizetendő 1.500 Ft, a fennmaradó 4.490 Ft-ot a szolgáltatónak kell fizetni.

A kupon tartalma:

60 perces Állapotfelmérés talpmasszázzsal

Cím: 1211 Budapest, Ady Endre út 10. 3-as kapucsengő

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Alternatív Gyógyászat
Cég
Time is Money First Group Kft.
Telefon
Szolgáltatás helye
1211 Budapest, Budapest, Ady Endre út 10.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére