Mai­Kupon

Személyi adóbevallás készítése magánszemélyeknek online vagy postai úton, illetve személyesen 50%-os kedvezménnyel!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az adótörvényeknek megvan az a rossz szokásuk, hogy minden évben változnak. Így minden évben újra és újra kell értelmezni ezeket, ha nem akar több adót fizetni mint amennyit muszáj, és a lehető legtöbb adó visszaigénylést szeretné megkapni, akkor készítesse velünk adóbevallását.Az interneten keresztül ma már rengeteg mindent el lehet intézni, beleértve az adóbevallást is. Rengeteg időt, pénzt és energiát takaríthat meg, ha ebben a formában tesz eleget az adóhatóság felé irányuló kötelezettségének.
Szolgáltatásunk keretében olyan magánszemélyek személyi jövedelemadó bevallását készítjük el, akik a munkáltatótól szereztek 2011. évben bevételt, vagy ezen kívül egyéb bevétellel is rendelkeznek, illetve igazolásaik alapján adókedvezményre jogosultak. 

Szolgáltatás menete:
Önnek nincs más dolga, mint az igazolások másolatát eljuttatni hozzánk, mi átnézzük, tanulmányozzuk és elkészítjük az adóbevallást, majd küldjük is a kész bevallást postai úton, e-mailben vagy faxon, melyet Önnek csak ki kell nyomtatnia, alá kell írnia és be kell küldenie az adóhatóság részére.   Az információkat bizalmasan kezeljük.

Az igazolásai másolatait faxon, e-mailben vagy postán is eljuttathatja hozzánk.

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2012. május 17-ig,, beváltható 2012. május 17-ig!

Szükséges iratok:
Munkáltatójától 2012. február 15-ig meg kellett kapnia az adóbevallás kitöltéséhez szükséges minden igazolást és tájékoztatást.
Ha magánszemély vagy, úgy 2012. május 20-a az adóbevallás benyújtásának és az adótartozás megfizetésének a végső határideje.

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 0620/6216515-ös telefonszámon vagy emailben az inpacts@hotmail.com-on.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Impacts Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére