Mai­Kupon

Személyre szabott, valós segítség egészséged érdekében: 1 éves MyDoctor Egészségprogram 80 000 Ft helyett most csak 59 990 Ft-ért, most fizetendő: 12 200 Ft!

1 éves MyDoctor Egészségprogram - Egészség kupon
Eredeti ár:80 000 FtElőlegben fizetendő:12 200 FtTeljes ár:59 990 Ft25% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A MyDoctor Egészségközpont egy olyan hely, ahol a hagyományos magán egészségügyi szolgáltatások kényelmét ötvözik a 21. század technológiáival.Az éves program célja, hogy feltérképezzék a családi kórtörténetet, a rizikófaktorokat, biztosítsanak egy általános kivizsgálást, orvosi konzultációkat és egy olyan komplex, értékelő anyagot adjanak pácienseik kezébe, amely személyre szabott javaslatokat és tanácsokat tartalmaznak.
A magasan képzett szakemberek és szakorvosi partnerek pontosan és célzottan vizsgálják a pácienseket azért, hogy a lehető leggyorsabban a legjobb kezek között tudjanak gyógyulni.
Főbb szolgáltatások: Individuális menedzserszűrés, Mesterséges Intelligencia által monitorozott leletek, Korlátlan szakorvosi vizsgálat szervezés, Betegút menedzsment, Korlátlan orvosi vizit.


A pénztárcánkon is érezhető nyomokat hagy ez az Európai Unióban is kimagasló összeg, ráadásul a kimutatások szerint az az egyik legkomolyabb gond, hogy a betegségeket későn diagnosztizálják, majd kezelik, a költségek is könnyen „elszabadulhatnak”.
Az egészség megőrzés, a megelőzés és az időben történő kezelés pedig költséghatékony megoldás!

- A MyDoctor Egészségprogramot ügyfeleink teljes körű ellátása és maximális megelégedése érdekében hoztuk létre.
- Az éves program célja, hogy feltérképezzük a családi kórtörténetet, a rizikófaktorokat, biztosítsunk egy általános kivizsgálást, orvosi konzultációkat és egy olyan komplex, értékelő anyagot adjunk pácienseink kezébe, amely személyre szabott javaslatokat és tanácsokat tartalmaznak.
- Az erre a célra kifejlesztett ügyfélportálon tároljuk ügyfeleink adatait, leleteit, eredményeit és javaslatait, melyeket a rendszerbe épített mesterséges intelligencia is folyamatosan monitoroz, így olyan összefüggésekre is fény derülhet, amelyek fölött az emberi szem könnyen elsiklana.

Együttműködő partnereink között tudjuk szakterületük kiváló orvosait is, akik készséggel állnak pácienseink rendelkezésére!
A szakorvosi vizsgálatokat és konzultációkat is korlátlanul szervezzük meg Önnek, velünk tökéletes biztonságban van Ön és családja egészsége!

Főbb szolgáltatások:

- Individuális menedzserszűrés: minden pácienst alaposan és személyre szabottan vizsgálják ki az öröklött, vagy életük során megszerzett kockázatok felmérése érdekében.
- Mesterséges Intelligencia által monitorozott leletek: a betegségek kiszűrését és a prevenciót egy Magyarországon még sosem használt technológia támogatja, amely előre felhívja az orvosaink figyelmét olyan összefüggésekre, melyeket talán még nem is lehet látni a leletekből.
- Korlátlan szakorvosi vizsgálat szervezés: A szolgáltatási partnerek tevékenysége az elérhető teljes szakorvosi vizsgálati palettát lefedi, és szükség esetén ők speciálisan tovább vizsgálják a pácienseket.
- Betegút menedzsment: a vizsgálati lelet ismeretében az orvosok kezelési terveket alakítanak ki a páciensekkel együttesen konzultációs találkozók keretében, és folyamatosan támogatják, végig kísérik a gyógyulási folyamatot.
- Korlátlan orvosi vizit: Online fiók, online időpont-foglalási rendszer és Call Center segíti a pácienseket annak érdekében, hogy várakozási idő mentesen, minél gyorsabban tudjanak orvoshoz jutni. Pont akkor, amikor kell.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ajánlat tartalma: 1 éves MyDoctor Egészségprogram 59 990 Ft-ért, most fizetendő: 12 200 Ft!

A SZOLGÁLTATÁSCSOMAG TARTALMA:
- szolgáltatási időszakonként (évente) 2 darab alapvizsgálati találkozó: egy vérvételi időpont, egy orvosi vizsgálati találkozó 
- mesterséges intelligencia alatt monitorozott laborvizsgálati eredmények;
- a kivizsgálási eredményekből egy 1 évre szóló egészségterv;
- betegútmenedzsment: ha szükséges, beutaló szakorvosi vizsgálatra a szolgáltató partnerekhez;
- orvosi konzultáció a szakorvosi vizsgálat után -ha szükséges-, hogy személyre szabott kezelési programot tudjunk kialakítani;
- évi további 3 alkalommal díjmentes orvosi konzultációs lehetőség;
- további korlátlan szakorvosi vizsgálatszervezés.

A fennmaradó összeg akár egészségpénztári kártyával is fizethető!

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS szükséges a 10 számjegyű Maikupon kód megadásával a +36 20 264 3707 számon, e-mailben: info@biztosjovokep.hu vagy a honlapon az időpontfoglalás menüpontnál: https://mydoctor.biztosjovokep.hu/index.php

A helyszínen kérjük, adja át a KINYOMTATOTT kupont a 10 számjegyű kóddal.
Egy vásárló max. 1 ajánlatot vehet saját részre, 1-et ajándékba. 1 vásárló csak 1 ajánlatot használhat fel.

Kérnénk kedves vásárlóinkat, hogy érdeklődjenek a megfelelő időpontról!

Címünk: MyDoctor Egészségközpont: 1036 Budapest, Lajos utca 48-66. D. épület földszint
Telefon: +36 20 264 3707
Email: info@biztosjovokep.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mydoctor Egészségközpont
Cég
Egészségkártya Medical Kft.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1036 Budapest, Lajos utca 48-66. D. épület földszint
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére