Mai­Kupon

Kategóriák

Szemöldök tetoválás a forradalmian új természetes hatású Microblading technikával a Nimfasziget Szépségcentrumban! 30.000 Ft helyett 9.500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Microblading szemöldök tetoválás a micropigmentáló ipar forradalmian új alkalmazási technikája.

Rendkívüli népszerűségnek örvend a világszerte, mivel kimagaslóan természetes szálas hatást eredményez.

A microblading technikával, amelyet neveznek Japán szemöldöktetoválásnak vagy Emroiderynek is, a legtermészetesebb hatású szemöldöktetoválást készítik.

A módszer attól annyira különleges, hogy a tetovált szálakat egy toll eszköz segítségével, kézi módszerrel és speciális mozdulattokkal készítem. A microblading technikával készült szemöldöktetoválás szálai ezáltal jóval vékonyabbak, lágyabbak, mint a gépi szálazás esetében.A technika kimondottan szálhúzásos sminktetoválásra alkalmas, ezen belül is a természetes szemöldökformázás Európa és világszerte legjobban elismert módszere. 

Különlegessége egyszerűségében rejlik. Gyengéden pigmentezett felületen, természetesen hajló, kecses szemöldökszálakkal díszíti viselője tekintetét.

Közvetlenül a szaruréteg alá bejuttatott vízbázisú pigmentek következtében a bőrszínezés körülbelül egy évre garantálható.

Az előnyök közé sorolható az a rengeteg idő, amit nap, mint nap megspórolhatunk a sminkeléssel, majd az azt követő lemosással. Ráadásul ébredés után is olyan jól fogsz kinézni, ahogy napközben!


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. május 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához KUPONKÓDDAL előzetes bejelentkezés szükséges a 06 30-471-2008-es telefonszámon.

Az első kezelésre kitöltött kezelőlappal, illetve beleegyező nyilatkozattal kell megjelenni (ezen dokumentumokat a Vendégeink megkapják az első bejelentkezés alkalmával, csakúgy mint a részletes tájékoztatót).

Késést a szolgáltatónak sajnos nem áll módjában elfogadni, ebben az esetben az adott alkalom elveszik. A kezeléseket a kezelést megelőző nap 24.00-ig kell lemondani SMS-ben, e-mailben, vagy telefonon. Adott napi lemondást, csak nagyon indokolt esetben tudnak elfogadni.

Cím: 
Precízdent fogászat épülete,alagsor
Budapest
Wisocky u 29
1155 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Nimfasziget Szépségcentrum
Cég
Nimfasziget Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1155 Budapest, Wisocky u 29
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére