Mai­Kupon

Szép mosoly! Az egészséges, ragyogó mosolyért: Ultrahangos fogkőeltávolítás, daganatszűrés, professzionális polírozás, állapotfelmérés 14 000 ft helyett 5 600 ft ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!4 szolgáltatás 1 kuponért! Az egészséges, ápolt, szép fogak érdekében. AZ ABC Dental fogászat 2003 óta áll a páciensek szolgálatában. Berendezéseik és eljárásaik maximálisan megfelelnek az európai normáknak. Kizárólag kiváló minőségű alapanyagokat használnak. Céljuk a fájdalommentes fogászat. Törekvésük, hogy a legmagasabb szintű ellátást biztosítsák pácienseiknek.

Az arc amit legelőszőr megnézel a másik emberen, így a fogak is az összkép része. Fényes, egészséges fogsorra vágysz? Most 4 az 1-ben kuponunkkal fogaid fájdalom mentesen "varázsolódnak" egészséges fehérré, és az esetleges problémákat is előre megelőzheted.

Ezzel az ajánlattal te is bátran mosolyghatsz a világra!2 helyszínen: Budapest 1193 Ady Endre utca 42-44 vagy Budapest 1183 Üllői út 372.

Az emberek többsége fél, de legalábbis szorong a fogászati kezeléstől, még a fogászati rendelőbe sem szívesen lép be. Ennek oka legtöbbször: a korábbi, fájdalmas fogászati kezelések emléke s a beavatkozások előtti hosszas várakozás.

Te is a legkorszerűbb, magas színvonalú fogászati kezelést szeretné barátságos környezetben, oldott hangulatban, s mindezt megfizethető áron? Íme a fájdalommentes kezelés: 

szolgáltatásról bővebben

A fogászati problémák jelentős részének okozója a fogkő. A fogkő a rendszeres és alapos szájápolás ellenére mindannyiunk szájában jelen van. A fogkő a fogakon maradó lepedékből és a nyálban oldott ásványi anyagokból keletkezik, és az ínnyel érintkezve annak gyulladását okozhatja, ami végső soron fogszuvasodáshoz, vagy a fogak elvesztéséhez is vezethet. Ezért javasolják a fogorvosok a félévenkénti fogkőeltávolító kezelést, amivel könnyen elejét vehetjük ennek a folyamatnak. 

A szájüregi daganatszűrés mélyebb gócokat is feltár, hogy azokat időben kezelje a fogorvos. 

"Az egészséges fogazat nemcsak esztétikai kérdés, egyetlen beteg fog is súlyos, akár az egész szervezetre kiterjedő betegségek előidézője lehet. Mi, fogorvosok is azt valljuk; a megelőzés a leghatékonyabb gyógymód. Azzal is tisztában vagyunk, hogy az emberek nagy része különféle okok miatt - félelem, időhiány - sajnos kizárólag akkor fordul hozzánk, amikor már "ég a ház"."

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 16-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

2 helyszínen: Budapest 1193 Ady Endre utca 42-44 vagy Budapest 1183 Üllői út 372.

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: 30/7114890

Bővebben: www.abcdental.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
ABC Dental
Cég
ABC Dental KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1193 Budapest, Ady Endre utca 42-44
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére