Mai­Kupon

Kategóriák

Szépítő ajánlatunk, csak Neked! Felső szemhéj plasztika most kedvező áron 120 000 Ft-ért a Silvermount Plasztikai Sebészet jóvoltából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az, hogy valaki idősnek látszik vagy sem, sokszor bosszantó módon csak apró bőrredőkön múlik. Az évek múlása a szem környékének bőrén is ott hagyja nyomát. És itt nemcsak a szarkalábakra kell gondolni, hanem a felső szemhéj bőrének megereszkedésére, vagyis a bőr kötőszöveti elemeinek meglazulására. Szerencsére a felső szemhéj plasztikai műtétjével egyszerűen el lehet távolítani a felesleges bőrt, és egy ilyen fiatalító korrekció még azok számára is elfogadható lehet, akik amúgy idegenkednek a plasztikai beavatkozásoktól. Gondoltad volna, hogy egy nem túl nagy műtét, amely alig egy órát vesz igénybe, ennyit segít abban, hogy annyinak nézz ki, amennyinek belül érzed magad? A Silvermount Plasztikai Sebészet klinikáján az eljárást Dr. Kovács Annamária végzi.

A beavatkozás után nincs más dolgod, mint komfortos körülmények között, otthonos szobában egy jó nagyot pihenni.Az ajánlat tartalma:
-felső szemhéj plasztika
-helyi érzéstelenítéssel történik
-a konzultáció
-az összes kontroll vizsgálat
 

 

A nők és férfiak évszázadok óta keresik a fiatalság forrását, de csak az utóbbi 10-20 évben fejlődött a kozmetikai sebészeti technika és technológia olyan mértékben, hogy elérte azt a pontot, amikor a természetes kinézet és fiatalos szépség valóra válhatott akár idősebb korban is.

Ámbár a lehető legjobb eredmény csak gyakorlott, jó hírű, ügyes kozmetikai sebész, mint Dr. Kovács Annamária kezében válik valóra, tehetségével, képességével és a szépérzékével eredményesen tud ebben a kérdésben segíteni.

Nyugodtan megbízhatsz Dr. Kovács Annamária képességeiben, mivel gyakorlottan javasol neked esztétikai eljárásokat, mint az arcplasztika, fülplasztika, orrplasztika,
saját zsírfeltöltés orcára, ajakba, szem környékére, Remake ráncfeltöltés, ajak vastagítás a magyar és a külföldi páciensek részére.

Klinikánk

Magyarországon, Budapesten a Silvermount Klinikán gondosan ügyelünk a kívánságaidra, és a legjobb tudásunk szerint járunk el veled kapcsolatban. A páciensek, akiknek plasztikai sebészre van szükségük ahhoz, hogy megjelenésük előnyösebb legyen, biztosak lehetnek abban, hogy a legmagasabb szintű sebészeti ellátást biztosítjuk számukra.

Az első konzultációtól a felépülésig, az orvosok és a személyzet a páciens ellátását és biztonságát teszik az első helyre. Számodra is számtalan beavatkozás közül mi azt ajánljuk, ami a szükséges. Szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy kedvező és eredményes legyen az együttműködésünk és azt az eredményt kapd, amiről mindig is álmodtál. 

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. december 26-ig,, beváltható 2014. február 28-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

Az ajánlat csak a kuponnal érvényes! További információkért kérem vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval!

Kapcsolatfelvétel
Doktornő: Dr. Kovács Annamária 
Klinika: +36 1 2501873
Klinika mobil: +36 30 5144535
Orvos mobil: +36 20 4448855
E-mail: drkovacsannamaria@gmail.com
Skype: silvermountcentrum

A kupon felhasználható 2014. február 28.-ig a szolgáltatóval előre egyeztetett időpontban.

Banki hitel igénybe vehető! Egyedülálló lehetőség a Silvermount Plasztikai Sebészetnél! 

A gyors személyi hitel feltételei:
-ingatlan fedezet nélkül
-munkáltatói igazolás (3 hónapos leigazolt munkaviszony)
-minimálbérnél magasabb fizetés
-az összeg 300 000 Ft-tól 4 M Ft-ig terjed
-5 éves futamidő (de hamarabb is vissza lehet fizetni a összeget)
-fix kamat: 15,5%
(Akár 1 hét alatt is igénybe vehető!)
Egyéb információkért kérem hívja az illetékest a következő telefonszámon: +36-30/44-88-180 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Silvermount Plasztikai Sebészet
Cég
Soft Surgery KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1037 Budapest, Remete köz 6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére