Mai­Kupon

Kategóriák

Szépség kívülről-egészség belülről! 1 alkalmas Oxigénion terápia arcra (arc+nyak+dekoltázs) a szépségért és az egészségért most kedvező áron 15 000 Ft helyett 3 900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az ajánlat tartalma: 1 alkalmas Oxigénion terápia arcra (arc+nyak+dekoltázs)
Amikor napjaink anti-aging kezeléseit vizsgáljuk, érdemes körülnézni a tudomány világában, hogy hogyan közelítsünk a kérdéshez, hogy hogyan kapcsolódik össze az anti-aging és az oxigénion terápia, miért fontos megismernünk az oxigén szerepét és hatását az emberi szervezetre?
Miért oxigénion? – Az oxigén a köztudatba leginkább beépült fogalom, valódi szerepéről viszont sokan csak nagyon kevés ismeretekkel rendelkezek.Azt tudnunk kell, hogy az élő szervezet soha semmit nem használ fel 100 %-ban, így az oxigénnek is csak a 25 %-át. A maradék 75 % a kilégzés során távozik a tüdőből.

Az oxigénnek fontos a töltése, a semleges oxigént a sejtek nem tudják hasznosítani, ahhoz ionizált állapotba kell lennie. Negatív töltésű oxigénionnal gyakran találkozunk a természetben; vízeséseknél, óceán és tengerparton, vagy akár egy nagy zivatar után – frissnek és tisztának tűnik a levegő. Ami valóban úgy is van, mert ilyenkor a levegőben nagy mennyiségben vannak jelen a negatív ionok. A tiszta levegő negatív ionkoncentrációja kb. 2000 ion/cm3. Vízesések közelében ez a szám 100.000 ion/cm3. Zárt helyiségben azonban igen alacsony, mindössze: 100 ion/cm3. Nagyon fontos az a tény is, hogy a negatív ionok „különleges” tulajdonsága, hogy semlegesíteni tudják a levegőben lévő vírusokat, baktériumokat, az allergiát kiváltó polleneket.
Oxigénion = energia „Az ionok a legértékesebb dolgok a világban” – hangsúlyozza Prof. Vincze János biofizikus.

Ha sejtszinten nézzük, akkor a legfontosabb, hogy minden sejtünkben (1014-en) megtermelődjön az ATP, ami amitokondriális rendszerben történik. Negatív oxigénionok hiányában nem történik meg az ATP-termelés, nem oxidatív foszforiáció megy végbe, hanem egy reduktív glikolízis, ami erjedéshez, savasodáshoz vezet, majd a szervezet elgombásodik. Kezdetben aluszékonyság, dekoncentrációs zavarok, az agykéreghez kötött érzékszervi funkciók zavarai jelentkeznek. Oxigén-hiányos állapotban a daganatos betegségek is sokkal jobban előtérbe kerülnek, ezért folyamatos szükséglete van szervezetünknek a negatív ionokra.

Pozitív töltésű lények vagyunk
A biofizikusok szerint mi, emberek elektromosan pozitív(+) töltésű lények vagyunk.
A Földön élő összes élőlényben van egy közös dolog, ami a fiziológusok szerint nem más, mint az anyagcsere. Az anyagcsere folyamatoknak a tökéletes működésükhöz szükségük van negatív (-) töltésre. A negatív elektromos töltöttséget pedig az oxigén nyújtja a sejteknek. Ez az oka a folyamatos légzésnek, mert az oxigén molekulák hivatottak arra, hogy negatív ionokat szállítsanak a sejtekhez. Az ionizáláshoz pedig energia kell, mely energia a természetben rendelkezésre áll – ideális körülmények között.

Napjainkban azonban ezek a körülmények nagyban megváltoztak – gondoljunk csak a légszennyezettségre, az elektroszmogra, arra a tényre, hogy hány órát töltünk zárt térben, ahol ezeknek az értékes negatív ionoknak a száma nagyon alacsony – folyamatosan csökken, romlik az ionizáltsági fok. Ezt az energiahiányt a bőr sínyli meg elsőként, rendszerint kiszáradás, korai ráncosodás formájában.

Az öregedés, mint energia krízis
A tudósok azt is megállapították, hogy az öregedés során a tüdőnk egy idő után nem képes azt a negatív töltés mennyiséget biztosítani a szervezetnek, amire szükségünk lenne.
A szervezetünk először a létfontosságú szerveinket látja el energiával és a bőr a sor végére kerül. Tehát a bőr szenvedi meg először ezt az energia válságot. A következmény: megváltozik elektromos töltöttsége, így nem lesz kielégítő a sejtosztódás, a kollagén szintézis, vékonyabbá válik a bőr, elveszti rugalmasságát.

Szépség kívülről-egészség belülről
A megoldás: a bőrnek energiára, vagyis negatív ionokra van szüksége. A „forradalmi” Dermionológia® eljárás ezt az energiát külsőleg közvetlenül biztosítja a bőr bazális rétegeinek (stratum basale), ahol a sejtosztódás zajlik, így az anyagcsere spontán aktivizálódik, úgy, mint fiatalabb korban. Az eredmény azonnal látszik az epidermisz megerősödésében és az Extra Celluláris Mátrix (ECM) erősebb kohéziójában. Mindez eredménye olyan antiaging hatás, melyről idáig csak álmodni mertünk.
Ionizált oxigénterápia: belső angi-aging

Néhány további fontos hatás:
- a negatív ionok sokkal nagyobb affinitással kötődnek a hemoglobinhoz, így a vér nagyobb mennyiségű oxigénszállításra képes,
- jelentősen megemelkedik az artériás parciális oxigénnyomás,
- feltűnően javul a koncentrációs képesség,
- szerepet játszik az agy szerotonin szintjének emelkedésében,
- javul a közérzet, fokozódik a fizikai teljesítőképesség,
- jótékony hatással van a krónikus orrnyálkahártya, arcés homloküreg gyulladásra, álmatlanságra, migrénre, asztmára, szénanáthára, sebek gyógyulására, hörghurutra.

A módszer kozmetikákban történő alkalmazása Magyarországon már néhány éve zajlik. Arc- és dekoltázskezelés közben egy különleges Ion-búra egyszerre relaxál, feltölt energiával, bőrt fiatalít és a belégzés során hat sejtjeink működésére. A Dermionológia® a testkezeléseknél is új eredményeket hozott. A savbázis egyensúly megteremtésével hatékonyabbá váltak a cellulit és alakformáló kezelések.

Az ionizált oxigénterápia előnyei:
- hatékony, természetese kezelési mód,
- rövid kezelési időtartam,
- egyszerű, gyors és biztonságos,
- nincsenek káros mellékhatásai,
- költségvonzata alacsony

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat csak a kupon megvásárlásával érvényes! Kérnénk, hogy a kinyomtatott kupon hozzák el magukkal, mivel a kezelést csak akkor tudjuk elvégezni!
A kupon felhasználható 2014. november 30-ig!
Szabad időpontok miatt kérem, a kupon megvásárlásától számított két héten belül vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval! Amennyiben telefonon nem ér el minket, kérjük küldjön egy e-mailt nevével és telefonszámával a perilliszstudio@gmail.com e-mail címre és visszahívjuk!
Elérhetőségek: http://perillisz.com/elerhetoseg/

Kérjük kedves vendégeinket, hogy akadályoztatás esetén 24 órával a kezelés előtt mondják le időpontjukat. Ha 24 órán belül mondja le az alkalmat, azt elveszíti, illetve 5 percen túli késés esetén a kezelési időből levonjuk a késés időtartamát! Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük! Perilllisz Alakformáló Stúdió

Nyitva tartás
Hétfőtől-péntekig: 8.00-20.00
Minden páros szombat: 7.30-13.00
Bejelentkezés: Hétfőtől-péntekig: 8.00-18.00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Perillisz Alakformáló Stúdió
Cég
Perillisz Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1053 Budapest, Ferenciek tere 7 – 8. I.em
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére