Mai­Kupon

Szépségápolási kezeléseink 20 % kedvezménnyel!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szépségápolási szolgáltatásaink közül az alábbiakat választhatja: Kavitáció, Hullámmasszázs, FlabélosA kavitációs zsírbontás előnyei

  • A kavitációs zsírbontás során alkalmazott kezelés teljesen fájdalommentes, nem marad
    vissza nehezen gyógyuló bőrseb, ellentétben a sebészeti beavatkozásokkal.
  • A kavitációs zsírbontás nem igényel fárasztó, izzasztó gyakorlatokat, különböző nem természetes anyagokból felépülő zsírcsökkentő tabletták szedését hanem egyszerűen egészségtudatos táplálkozás és mozgás mellett csak a kívánt területről történik a zsírszövet csökkenése.
  • Az alternatív, nem műtéti beavatkozásokkal szemben, a kavitációs kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével, nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével fejti ki hatását.
  • A kavitációs kúra hatása tartós, mivel a zsírszövetek tényleges eltávolításra kerülnek.
  • A kavitáció természeténél fogva szelektív hatású, a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja.
  • A kavitációs zsírbontás olyan intenzíven avatkozik be a test problémás területein (amelyek nem reagáltak a diétára vagy a testmozgásra), ami korábban a hagyományos kezelésekkel elképzelhetetlen volt.
  • Nincs gyógyulási idő, akár ebédszünetben is elvégezhető a kezelés. A vendég a kavitációs zsírbontás után minden kikötés nélkül folytathatja a megszokott napi tevékenységeit.

Hullámmasszázs

Hullámmasszázs effektussal a szervezetben intenzív nyirokfolyadék áramlást és a vérkeringés megnövelt intenzitását tudjuk elérni. A kezelő berendezés működési elve, hogy a kezelőegységek légkamrái egymást követően felfúvódnak, majd leengedik a nyomást, mely nagyon hasonló egy jól felépített manuális terápiás masszázshoz. A Doctor Life digitális modellje, a DL-1200L berendezés a legújabb kutatások eredményeit alkalmazza. Ennek köszönhetően kiváló eredmények érhetők el mind az esztétikai mind a terápiás kezelések területén, mint például a test méregtelenítésében, a narancsbőr kezelésében, vagy éppen a nyirok ödéma és a vénás elváltozások kezelésében.

Flabélos

A FLABéLOS egy mozgásterápiás, alakformáló készülék.

10 perc alatt a FLABéLOS-szal körülbelül 45-50 percnyi klasszikus, edzőtermi munkát végezhetünk el, különösebb megerőltetés nélkül!

Mozgassa át az egész testét, erőlködés nélkül, rövid idő alatt!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. június 24-ig,, beváltható 2013. július 24-ig!

A kupont a kézhezvételtől számított 60 napon belül telefonos időpont egeztetéssel kell érvényesíteni.

Telefon: 06-30-9909-778 Győry Jutka

Szolgáltató
Belváros Szépségszalon JUT-KAVI
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 43.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére